Seo In Guk in Police Unit 38Selectarea distributiei pentru noul serial „Police Unit 38” al celor de la OCN s-a incheiat, in distributia finala regasindu-se Seo In Gook („I Remember You”), Sooyoung („My Spring Days”) si Ma Dong Seok („Bad Guys”). Partea interesanta este ca serialul pare sa ia o turnura amuzanta, desi este prezentat ca un serial politist. Titlul este inspirat din articolul 38 din legislatia coreeana ce se refera la taxe si impozite. Cuvantul folosit pentru „politie” are atasat un prefix care inseamna „scam”, inselatorie; pe scurt, un inteligent joc de cuvinte.

Serialul porneste un pic ciudat: o echipa este formata pentru a-i prinde pe cei care se ocupa de evaziune fiscala, prin orice mijloace, inclusiv cele folosite de insisi cei pe urmele carora vor fi, folosindu-se de tot felul de subterfugii, mintind, inseland, etc. Nu pare prea etic, insa uneori vrei ca lucrurile sa fie puse la punct, iar birocratia nu este cel mai eficient sistem care ar ajuta si usura munca celor de partea legii.

Seo In Gook va interpreta un escroc incantator, sexy, istet, genul care scapa printre degete, o alegere foarte inspirata pentru rol. Acesta va juca alaturi de Ma Dong Seok care va fi seful corect si cinstit al departamentului pentru taxe si impozite. Sooyoung este o functionara publica ce lucreaza in acelasi departament si care gandeste totul in mod logic, fiind o persoana cu multe principii. E interesant de urmarit interactiunea celor doi functionari publici care vor trebui sa colaboreze cu un escroc uns cu toate alifiile.

„Police Unit 38” este scris de Han Jung Hoon care a mai scris scenariile pentru alte seriale de succes ale celor de la OCN, „Bad Guys” si ambele sezoane din „Vampire Prosecutor”. Serialul va fi regizat de Hwang Joon Hyuk care a mai regizat si „Hidden Identity”. „Police Unit 38” este preconizat a fi difuzat incepand din luna iunie.

(Sursa: dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
25 × 5 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.