Pentru prima data in istoria decernarii premiilor „Baeksang Arts”, anul acesta au fost nominalizati doi frati, Park Yoochun si Yoo Hwan. Desi la inceputul anului acesta, cei doi frati si-au pierdut intr-un mod neasteptat tatal, aparitia celor doi zambind pe covorul rosu de la Olympic Hall din Seul i-a liniştit pe fanii. Park Yoochun, membru al trupei JYJ, a fost nominalizat la sectiune „Cel mai popular actor”, iar Yoo Hwan la categoria „Debut” pentru prestatia sa artistica in „A Thousand Days’ Promise” ( “Forget Me Not” ). In anul 2011 premiul pentru „Cel mai popular actor” si „Debut” a fost castigat de Yoochun pentru rolul sau din „Sungkyunkwan Scandal.” Si in acest an, Yoochun a plecat acasa cu premiul pentru „Cel mai popular actor”, in schimb Yoo Hwan a pierdut premiul in favoarea lui Kim Seong Gyoon ( „The Moon Embraces The Sun”).

Fanii lui Yoochun au fost foarte fericiti pentru idolul lor, premiul confirmand faptul ca popularitatea acestuia n-a avut prea mult de suferit in urma scandalurilor in care a fost implicat in ultima perioada.
Poate sansa le va surade celor doi frati anul viitor, Yoochun fiind prezent in drama „Rooftop Prince” difuzata de SBS, iar Yoo Hwan in „K-POP – The Ultimate Audition” prezent pe Channel A.

Articol realizat de Alinabv – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
16 ⁄ 8 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.