asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Park Yoochun şi Shin Se-kyung – confirmaţi ca protagonişti în “Sensory Couple”

Trimis de pe 3 Mar 2015Fara comentarii

Sensory Couple un nou serial cu actori de topSe pare ca lucrurile se misca in lumea industriei de divertisment. Producatorii “Sensory Couple”, noua drama fantastica a postului SBS, incearca sa il convinga pe Hong Jong Hyun sa apara in rolul secundar. Park Yoochun este alegerea producatorilor pentru rolul principal.

Adaptarea dupa un celebru webtoon (manhwa publicata pe internet) a fost facuta de scenaristul lui “Rooftop Prince” (pentru cine nu stie “Rooftop Prince” a fost succesul din 2012 al celor de la SBS despre un print mostenitor din perioada Joseon ce reuseste, fara voia lui, dupa moartea stranie a sotiei sale, sa calatoreasca in viitor unde este surprins sa vada chipuri familiare, tehnologia zilelor noastre care ii da reale batai de cap si bineinteles nelipsitele intrigi din interiorul companiilor, serial in care Yoochun a format un cuplu minunat cu frumoasa si talentata Han Ji Min) si de directorul de productie al “Pumpkin Flower Innocence”, si spune povestea a doi tineri care se afla prinsi intr-un caz mai vechi de crima, denumit “The Barcode Murder”. Eroul isi pierde sora mai mica si parte din abilitatile senzoriale, si peste ani devine politist. Eroina supravietuieste aceluiasi incident, insa simturile sale iau amploare. Abilitatea pe care o stapaneste cel mai bine este aceea de a “vedea simturile” si, ca un efect secundar al traumei suferite, eroina isi pierde amintirile a ceea ce s-a intamplat in timpul acelui eveniment.

Hong Jong Hyun este considerat rivalul lui Yoochun in serial, un director executiv al unei companii de jocuri. Personajul este vesel si mereu zambitor, un optimist in special datorita mediului benefic in care a crescut. Este bun cu toata lumea si stie sa faca si compromisuri cand este nevoie; un tip perfect. Perfectiunea insa nu exista – care este secretul pe care il ascunde ? Este unul intunecat ? Compania pe care o detine este pe buzele fiecarui gamer si cu cinci ani in urma s-a intors in Coreea si s-a indragostit la prima vedere de o stewardesa. Aici ar putea incepe scenariul triunghiului amoros intre politistul erou care incearca sa rezolve o crima si in acelasi timp sa o protejeze pe eroina noastra, si bogatul director executiv care a cautat-o in toti acesti ani. Sa speram ca personajul lui Hong Jong Hyun nu este prea perfect, incat sa devina plictisitor.

Producatorii “Sensory Couple” (avand titlul initial “The Girl Who See Smells”) au purtat discutii in vederea distribuirii in rolul principal feminin a actritei Shin Se Kyung. Agentia actritei a confirmat ca a primit oferta. Nume precum Suzy, Kim Ji Won sau Jin Se Yeon au fost si ele mentionate ca posibile alegeri ale producatorilor. Lui Shin Se Kyung i se potrivesc mai bine personajele dulci si simpatice, dar poate ca vom vedea o alta Shin Se Kyung daca va accepta provocarea. Se potriveste Yoochun cu Shin Se Kyung? Sau mai degraba cu cineva ca Baek Jin Hee sau Lee Yubi? Vom vedea. Cert e ca o stire de ultima ora spune ca Yoochun si Shin Se Kyung au fost confirmati pentru rolurile principale. Conform declaratiilor oficialilor, acestia vor incepe filmarile in aceasta saptamana.

Mister, crima, iubire, supranatural; toate aceste ingrediente ar putea face un scenariu interesant. Sa vedem daca cineva a “mirosit” cum trebuie si daca acest proiect va avea succes. “Sensory Couple” se va difuza din aprilie pe SBS dupa “Hyde, Jekyll, Me”. Pe Hong Jong Hyun l-ati putut vedea in roluri de televiziune; a jucat in “Vampire Idol”, “Jeon Woo Chi”, “Dating Agency: Cyrano” si “Her Lovely Heels”. A captat atentia celor din industrie si pentru succesul pe care il are in emisiunea “We Got Married”. Vom vedea daca linistitul fost model va accepta tentanta propunere a celor de la SBS si daca va completa distributia ce de pe acum se anunta una solida.

(Sursa: dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*