asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

O lume plinã de intrigi în “Forest of Secrets”

Trimis de pe 2 Jun 2017Fara comentarii

Secret Forest“Forest of Secrets” este serialul ce va fi difuzat in curand la sfarsit de saptamana de cei de la tvN, in care vor juca Jo Seung-woo (“God’s Gift–14 Days”) in rolul unui procuror singuratic si lipsit de sensibilitate dupa ce in copilarie a fost operat pe creier – operatie care l-a facut sa nu mai aiba emotii si care vede lumea intr-o lumina rece, tratand totul din punct de vedere logic si Bae Doo-na (“Tunnel”), care va avea rolul unui detectiv de politie plina de pasiune pentru munca sa, acestia urmand a lucra impreuna pentru a rezolva mai multe crime. La scurt timp, procurorul realizeaza cat de corupt este departamentul in care isi desfasoara activitatea si ca sunt implicati si oameni corupti din cadrul biroului de procuratura, in timp devenind prea dificil sa rezolve misterele din spatele crimelor.

Teaser-ul serialului dezvaluie ca adevarul este inscenat si ca fiecare este un suspect dintr-un motiv anume. Producatorii serialului “Forest of Secrets” au dezvaluit ca au dorit sa ilustreze vizual relatia dintre procuror si detectivul de politie de-a lungul urmaririi secretelor ce se ascund in intunericul orasului, mai ales ca aceste secrete sunt piese din puzzle-ul care dezvaluie adevarul ascuns de cei corupti.

Alaturi de Bae Doo-na si Jo Seung-woo vor mai juca si Lee Joon-hyuk (“House of Blue Bird”), Lee Kyoung-young (“D-Day”), Shin Hye-sun (“The Legend of Blue Sea”) si Yoo Jae-myung (“Strong Woman Do Bong-soon”), scenariul fiind scris de Lee Soo-youn (“Bluebird”) si regizat de Ahn Gil-Ho (“Rooftop Prince”, “Only Love”, “Mrs. Cop”, “My Son In Law’s Woman”).

Serialul, care a fost preprodus in totalitate, va fi difuzat in fiecare sambata si duminica, incepand din 10 iunie.

 

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*