Secret Forest“Forest of Secrets” este serialul ce va fi difuzat in curand la sfarsit de saptamana de cei de la tvN, in care vor juca Jo Seung-woo (“God’s Gift–14 Days”) in rolul unui procuror singuratic si lipsit de sensibilitate dupa ce in copilarie a fost operat pe creier – operatie care l-a facut sa nu mai aiba emotii si care vede lumea intr-o lumina rece, tratand totul din punct de vedere logic si Bae Doo-na (“Tunnel”), care va avea rolul unui detectiv de politie plina de pasiune pentru munca sa, acestia urmand a lucra impreuna pentru a rezolva mai multe crime. La scurt timp, procurorul realizeaza cat de corupt este departamentul in care isi desfasoara activitatea si ca sunt implicati si oameni corupti din cadrul biroului de procuratura, in timp devenind prea dificil sa rezolve misterele din spatele crimelor.

Teaser-ul serialului dezvaluie ca adevarul este inscenat si ca fiecare este un suspect dintr-un motiv anume. Producatorii serialului “Forest of Secrets” au dezvaluit ca au dorit sa ilustreze vizual relatia dintre procuror si detectivul de politie de-a lungul urmaririi secretelor ce se ascund in intunericul orasului, mai ales ca aceste secrete sunt piese din puzzle-ul care dezvaluie adevarul ascuns de cei corupti.

Alaturi de Bae Doo-na si Jo Seung-woo vor mai juca si Lee Joon-hyuk (“House of Blue Bird”), Lee Kyoung-young (“D-Day”), Shin Hye-sun (“The Legend of Blue Sea”) si Yoo Jae-myung (“Strong Woman Do Bong-soon”), scenariul fiind scris de Lee Soo-youn (“Bluebird”) si regizat de Ahn Gil-Ho (“Rooftop Prince”, “Only Love”, “Mrs. Cop”, “My Son In Law’s Woman”).

Serialul, care a fost preprodus in totalitate, va fi difuzat in fiecare sambata si duminica, incepand din 10 iunie.

 

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
19 + 13 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.