asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

O actriţã specialã în “A Special Lady”

Trimis de pe 28 Nov 2017Fara comentarii

A Special Lady secventa 1Filmul noir “ A Special Lady” a fost invitat la cea de a 36-a editie a Festivalului International de Film Fantastic BIFF de la Brussels, pentru a concura in cadrul unei categorii, festival ce va avea loc in aprilie 2018. Festivalul are in program filme horror, thrillere si filme stiintifico-fantastice. Filmele coreene au avut succes la BIFF, prin “Seoul Station” in 2016, “Train To Busan” din 2016 si “I Saw The Devil” din 2010.

Regizat de Lee An-gyu, filmul este un noir de actiune care are ca punct central personajul Hyun-jung, o femeie care ajunge numarul 2 la comanda unei bande. In film mai joaca Lee Sun-kyun care a jucat recent in “The King’s Case Note” si Lee Hui-joon, care are un rol in filmul “1987”, film ce va fi in curand prezent in cinematografele coreene.

Hyun-jung a reusit sa ajunga in elita unui grup de criminali, dar cu mari sacrificii. Dupa ce fiul sau se intoarce din strainatate, Hyun-jung spera sa aiba parte de un nou inceput alaturi de acesta. In acelasi timp, Sang-hoon care este garda sa de corp (jucat de Lee Sun-kyun), incepe sa dea de necazuri in timp ce joaca pe doua fronturi, iar dragostea pe care i-o poarta sefei sale devine din ce in ce mai evidenta. Intre grupul din care face parte si Hyun-jung si un grup rival izbucneste un razboi, iar semintele tradarii incep sa incolteasca; planurile femeii pentru viitor si chiar viata ei sunt puse in pericol.

Despre acest rol actrita recunoaste ca desi a mai jucat in filme de actiune, in acesta a trebuit sa poarte o arma ce cantarea 10 kilograme sau sa lupte in scene in care erau mai multi cascadori care erau rivalii ei.

Actrita a dezvaluit ca Lee Hee-joon “a facut mult mai multe”. “A avut scene in care a trebuit sa stea in apa, a fost muscat de un caine si chiar mai mult. Lee Hee-joon a lucrat cu cainele inainte de filmari, dar se pare ca la filmari nu a mai mers ca la repetitii. In timpul scenei cu apa, cainele tragea de Lee Hee-joon cum dorea el si actorul a ajuns la un moment dat sa fie rasturnat, dar a jucat ca si cum nu s-a intamplat nimic. A fost un accident pe platoul de filmare, dar a continuat fara oprire.” “Dupa filmare, era destul de zguduit si mi-a spus ca incidentul respectiv l-a marcat. De exemplu, eu nu pot sa ma uit la ‘The Thieves’ pentru ca imi aminteste de o scena in care si eu am jucat in apa.”

Kim Hye-soo este recunoscuta ca o actrita ce a jucat personaje puternice in filme precum “Tazza: The High Rollers” din 2006, “The Thieves” din 2012, “Coin Locker Girl” din 2015. Lee Sun-kyun a jucat in “A Hard Day” din 2014, iar Lee Hee-joon in “Haemoo” din 2014. “A Special Lady” devine debutul regizoral al lui Lee An-kyu, care a mai lucrat ca regizor secund in 1998 la “The Quiet Family” si in 2008 la “The Good, The Bad, And The Weird”.

“A Special Lady” a avut premiera in Coreea pe 9 noiembrie.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*