Kim Woo-bin si Suzy, protagonistii din Uncontrollably FondKim Woo-bin si Suzy si-au demonstrat popularitatea de care se bucura in intreaga Asie prin vanzarea recenta a drepturilor de difuzare ale ultimului lor serial. Intitulat provizoriu “Uncontrollably Fond”, avandu-i ca protagonisti pe cei doi, serialul a fost vandut unei companii chineze la cel mai mare pret la care a fost vanduta o k-drama in China ! Anterior, acest record a apartinut serialului „The Producers”, ce a fost vandut pentru 200.000 $ episodul, motivul principal fiind prezenta in distributie, pe langa alte nume cunoscute, a actorului in mare voga Kim Soo-hyun.

„Desi nu putem dezvalui pretul aproximativ, acest serial a fost comercializat in China la un pret socant, comparabil cu cel al k-dramelor de pe vremuri”, a declarat un personaj din domeniu. „Acest lucru e rezultatul popularitatii lui Kum Woo-bin.” E de remarcat e faptul ca singura informatie lansata pe piata pana in prezent despre acest serial e ca va fi vorba de o poveste de iubire intre un star de top din lumea filmului si o producatoare de film documentar, si faptul ca k-drama va fi difuzata la inceputul anului 2016. Se pare ca popularitatea singura a celor doi protagonisti e suficienta pentru a atarge atentia asupra serialului.

Surprinzator e faptul ca serialul a fost vandut la un pret atat de ridicat, in conditiile in care pretul mediu al k-dramelor exportate in China a scazut drastic datorita politicii externe de cenzura din domeniu dusa de autoritatile chineze, ce are ca scop protejarea productiilor autohtone. Expertii din domeniu spera (probabil degeaba) ca „Uncontrollably Fond” va oferi o gura de oxigen k-dramelor pe piata Valului Coreean si ca acest caz va creste cota de vanzare a serialelor coreene in strainatate. Mai degraba acest caz pare o oaza intr-un desert, nicidecum ceva mobilizator sau incurajator, cu atat mai mult cu cat piata japoneza de desfacere e compromisa, iar in Europa tot mai putine tari mai opteaza pentru achizitionarea de seriale coreene noi, alegand productii turcesti mult mai ieftine si cu priza mult mai mare la public. Mai bine acesti experti ar analiza motivele pentru care k-dramele din ziua de azi nu mai starnesc atata interes, decat sa sara in sus de emotie si sa fabrice stiri in care „intuiesc” ca serialul x sau y e urmatorul „Winter Sonata”, profitand de popularitatea din tara lor de origine, care nu intotdeauna mai rezoneaza cu peferintele iubitorilor de k-drame din intreaga lume.

“Uncontrollably Fond” e prima k-drama de la „The Heirs” de acum 3 ani in care a aparut Kim Woo-bin, acesta dedicandu-se in ultimii ani filmului pentru marele ecran. Scenariul va fi scris de Lee Kyung-hee, ce are la activ scenariile cunoscutelor seriale „I’m Sorry, I Love You” si „The Innocent Man”.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
24 − 5 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.