Ueno Juri, Tamaki Hiroshi si restul actorilor principali din distributia lui „Nodame Cantabile: The Final Score – Part I” s-au adunat in Tokyo, purtand aceleasi costume din film pentru evenimentul marcat de prezentarea unei avampremiere la noua productie japoneza. Ueno si-a condus colegii din distributie spre sala de cinematograf unde a avut loc evenimentul, in zgomotul produs de 4.000 de fani care abia au asteptat sa vada continuarea marelui succes de pe micul ecran. Filmul este primul din cele 2 care vor marca sfarsitul seriei ce descrie iubirea dintre o pianista (Ueno) si un muzician de elita (Tamaki). „Nu e atat de usor sa creezi un film ca acesta, la scara mare, impachetat cu atat de multa energie. Sunt cu adevarat entuziasmata”, a spus Ueno in fata asistentei.

Dupa cum se stie, filmarile la „Nodame” au avut loc in 4 tari europene. Premiera primei parti a avut loc in aceasta luna, pe 19 decembrie, a doua parte urmand a fi lansata 3 luni mai tarziu, in primavara. Conform distribuitorului japonez Toho, nici un sequel la un film japonez nu a fost lansat atat de repede dupa primul film.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
26 × 25 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.