asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Nicholas Tse revine în prim plan după mai mulţi ani de absenţă

Trimis de pe 11 Mar 2009Fara comentarii

Actorul si cantaretul din Hong Kong, Nicholas Tse, ia un “look” militaresc (foto) pentru noul sau mult asteptat EP, “The Last Nicolas Tse”. Versurile melodiilor acestui album reflecta momentele dificile din viata lui Tse din ultimii ani. Acesta apare, dupa cum relateaza Sina.com, imbracat asemeni unui aviator in fotografia promotionala care insoteste noul album. Intrebat de ce a luat acest “look” militaresc, Tse a spus: “Viata e plina de lupte; trebuie sa le faci fata si trebuie sa lupti“.

Tse, care nu a mai aparut in multe spectacole live in ultimii 3 ani, a spus intr-un interviu recent ca iubeste, ca intotdeauna, muzica, insa ca nu doreste sa lanseze albume doar pentru a-i spori popularitatea. Cand are ceva de spus si simte ca are nevoie sa exprime asta, o va face prin intermediul muzicii, a mai adaugat acesta. A trecut mai mult de un deceniu de cand Tse a intrat in lumea show-business-ului. Acum, in varsta de 29 de ani, acesta a ajuns la o faima de invidiat, lansandu-se chiar speculatia ca ar lua in considerare chiar o retragere, dupa cum incurajeaza numele ultimului sau album, “The Last Nicolas Tse”. “Mereu ma gandesc ca intr-o zi ma voi retrage din aceasta industrie“, a alimentat aceste zvonuri Tse.

Anul 2008 a fost unul extrem de dificil pentru vedeta nascuta in Hong Kong, dar care a primit o educatie occidentala in Canada. In februarie 2008, sotia sa, Cecilia Cheung, a fost implicata in scandalul fotografiilor lui Edison Chen, fotografii in ipostaze intime ale acestora fiind distribuite pe internet. Nicholas Tse a avut de suferit de pe urma acestui scandal, chiar daca nu a fost implicat direct in el. Pentru opinia publica, Tse nu mai este imaginea acelui “baiat ca lumea” de pe vremurile cand se lansa in industria filmului si a muzicii. Devenind sot si tata, aceste obligatii l-au schimbat. Cand sotia sa a fost implicata in amintitul scandal, Tse a ramas alaturi de ea si a sustinut-o fara ezitare. Intr-un interviu acordat unei emisiuni tv, Tse si-a amintit dificutatile prin care a trecut impreuna cu sotia sa in anul care a trecut. Totodata acesta si-a exprimat iubirea pentru ea, afirmand ca familia sa, inclusiv fiul sau de doar un an, au fost motivatia lui in viata, pentru a depasi momentele dificile.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*