asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Netflix şi regizorul filmului “Tunnel” colaboreazã la un nou serial

Trimis de pe 21 Mar 2017Fara comentarii

Netflix CoreeaRegizorul filmului “Tunnel”, Kim Seong-hun, si scenarista Kim Eun-hee, vor lucra impreuna pentru Netflix la un serial TV, „Kingdom”, care va avea opt parti, in care un print va investiga o epidemie virala ce transforma oamenii in zombi, in era Joseon. Regizorul Kim Seong-hun a regizat hitul verii trecute, “Tunnel”, in care a jucat Ha Jung-woo si care a avut incasari de aproape 52 milioane $. Un alt film al regizorului a fost difuzat in 2014 in cadrul Festivalului de Film de la Cannes, “A Hard Day”. “Sunt incantat de acest nou parteneriat cu celebra scenarista Kim Eun-hee. Serialul “Kingdom” imi ofera posibilitatea sa lucrez cu Netflix si este un proiect de un inalt nivel cinematografic datorita libertatii creative pe care o ofera Netflix.”

Scenarista Kim Eun-hee, cunoscuta pentru scenariile serialelor “Harvest Villa” (2010), “Sign” (2011), “3 Days” (2014) si “Signal” (2016), se pare ca a inceput colaborarea pentru serialul “Kingdom” inca din 2011. “Am vrut sa scriu o poveste care sa reflecte temerile si anxietatea unor vremuri moderne, dar explorate prin prisma fascinantului romantism al perioadei istorice Joseon.” Reprezentantii retelei de televiziune ce foloseste platforma online si-au exprimat entuziasmul, considerand ca serialul “va fi un festin vizual al unui serial istoric combinat cu o poveste plina de fantezie si supranatural.”

“Kingdom” este al doilea serial coreean ce este anuntat de Netflix, primul proiect fiind “Love Alarm”, o adaptare dupa un webtoon, care va fi produs de Lee Jae-moon (care a lucrat si el la “Signal”). “Kingdom” este cel mai recent proiect al Netflix in Coreea, care va prezenta pe platforma sa primul film coreean, in regia lui Bong Joon-ho (“Okja”), reteaua de televiziune achizitionand alte doua filme pentru difuzare la nivel global, “Pandora” si “Lucid Dream”.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*