In aceste zile s-a confirmat faptul ca viitoarea productie hollywoodiana 3D „Mulan” va incepe sa fie filmata in octombrie in China continentala. Cum se putea altcumva decat ca cunoscuta vedeta asiatica de la Hollywood, Zhang Ziyi, sa interpreteze rolul lui Mulan ? Zhang va fi nu doar interpreta giganticei productii, ci va si produce acest film. Poate va intrebati care vor fi costurile ambitioasei productii hollywoodiane ? Ei bine, se zvoneste ca filmul va costa, atentie, nici mai mult nici mai putin de 100 de milioane de dolari !

Au existat mai multe versiuni ale cunoscutei fantezii chineze, anul trecut regizorul Jingle Ma realizand o versiune asiatica a acesteia, cu Vicki Zhao in rolul principal. Aceasta a avut un succes urias in China, si a castigat o multime de premii in Asia. Proiectul lui Zhang Ziyi ar fi trebuit, initial, sa debuteze anul trecut, insa datorita dificultatilor financiare acest lucru s-a amanat. Filmul va fi co-finantat de Disney si de alti investitori din China, si va fi regizat de Chuck Russell (The Mask, The Scorpion King, Eraser). In ce o priveste pe Zhang Ziyi, aceasta o va interpret ape Mulan, insa va fi si producatoare. In ultimii ani, a crescut interesul acesteia pentru implicarea in munca din spatele culiselor unor productii in care a jucat si ea. Acum, ca s-a stability ca filmul va fi filmat in format 3D, costurile initiale estimate au sarit de la 80 de milioane la 100 de milioane de dolari. Deoarece nu s-a stabilit actorul din rolul principal masculin, zvonuri recente indica deja un favorit, in persoana actorului si interpretului de muzica pop Leehom Wang (vazut recent in „Little Big Soldier” alaturi de Jackie Chan). Acesta a raspuns prin intermediul managerului sau, ieri: „Nu am primit o invitatie de a interpreta rolul, insa sper ca voi avea sansa de a lucra cu o actrita atat de exceptionala precum Zhang Ziyi”.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>