asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Moon Geun Young revine pe micul ecran

Trimis de pe 14 Apr 2015Fara comentarii

Moon Geun Young ofertata pentru Caebol's DaughterSe pare ca reprezentantii actritei Moon Geun Young sunt in discutii pentru revenirea ei pe micul ecran, in serialul “Chaebol’s Daughter” de la SBS, ce va fi difuzat in fiecare luni si marti, de productie urmand sa se ocupe Choi Young Hoon si de scenariu scenaristul Ha Myung Hee. Acestia au mai lucrat impreuna si la “A Warm Word”.

Pe 7 aprilie un reprezentant al actritei a dezvaluit celor de la OSEN ca “Este adevarat ca Moon Geun Young a primit oferta de a juca in serial. Deocamdata, studiaza cu atentie scenariul.”

Scenariul descrie povestea unei femei in cautarea unui barbat care sa o iubeasca in ciuda faptului ca ea este fiica unui “chaebol”, chiar si un barbat sarac.

Daca actrita Moon Geun Young accepta oferta de a juca in serial, ea o va interpreta pe Jang Yoon Ha, fiica cea mai mica a familiei ce lucreaza ca vanzatoare la un magazin.

Actorul Park Seo Joon este in discutii pentru rolul principal.

Acest serial ar fi primul dupa 2 ani de absenta pentru Moon Geun Young, dupa “Godess of Fire” din 2013.
“Chaebol’s Daughter” va fi difuzat cel mai probabil incepand din iunie, dupa incheierea “Heard It Through the Grapevine”.

*chaebol= in coreeana 재벌, din “chae” care inseamna bogatie sau avere si “pol” care inseamna factiune, clan. Este un cuvant sud coreean folosit mai ales in zona de afaceri a conglomeratelor. Sunt companii multinationale ce sunt dezvoltate la nivel global si care controleaza numeroase companii internationale conduse de un presedinte care detine puterea asupra tuturor operatiunilor. Termenul este des folosit in acelasi context cu termenul din limba engleza pentru “conglomerate”. A fost folosit pentru prima oara in 1984 si astazi in Coreea de Sud exista mai multe familii mari care controleaza coorporatii diferite. Spre exemplu, din anul 2000, Hyundai a avut un rol in destinderea relatiilor dintre Coreea de Nord si Sud.

(Sursa: Soompi)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*