asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Modelul Lee Ji Yun şi Dahee (ex-GLAM), eliberate pe cauţiune pânã la ultima înfãţişare

Trimis de pe 10 Mar 2015Fara comentarii

Scandalul santajistelor lui Lee Byung HunLee Ji Yun si Dahee, cele doua acuzate de santajul actorului Lee Byung Hun, sunt eliberate. Tribunalul Central din Seul a acceptat cererea pentru eliberarea pe cautiune pe 9 martie.

Departamentul de Justitie a declarat: “Acceptam cautiunea luand in considerare circumstantele si am decis ca este corect ca cele doua sa nu mai fie in detentie.”

Lee Ji Yun si Dahee sunt puse in libertate pentru prima data in 6 luni. Acestea se vor prezenta la ultima infatisare a procesului ce va avea loc pe 26 martie, pentru a afla ultima decizie a judecatorilor.

Cererea lui Lee Byung Hun de a nu le pedepsi pe cele doua si starea sanatatii lui Lee Ji Yun care necesita un tratament continuu au contribuit la decizia Curtii de a le pune in libertate pana la ultima infatisare.

La prima infatisare la Curtea de Apel din data de 5 martie, Tribunalul Central din Seul a declarat ca cele doua nu regreta cu adevarat faptele, asa ca le-au condamnat la cate 3 ani de inchisoare.

Avocatii celor doua inculpate au declarat ca “Scrisoarea pe care Lee Byung Hun a inmanat-o Tribunalului confirma ca victima nu doreste ca cele doua invinuite sa fie pedepsite. Cerem eliberarea conditionata mai ales ca victima a acceptat scuzele lor. Cazul a fost unul intamplator si fapta nu a fost dusa pana la capat. Cele doua recunosc ca au gresit si sunt inca foarte tinere.”

In pledoaria finala, Lee Ji Yun a declarat ca “Regret si cer iertare victimei si familiei sale si inteleg cat de mult am gresit. Nu mai am altceva de adaugat decat ca imi pare rau.”

Dahee a declarat: “Realizez cat de imatura am fost si imi pare rau pentru toti cei pe care i-am jignit. Le cer scuze si parintilor mei care mi-au dat o educatie buna.”

Anchetatorii insa au declarat ca “Acuzatele au planuit cu grija totul si desi au inmanat scrisorile lor de iertare, ambele au puncte de vedere diferite si nu vedem ca regreta cu adevarat faptele. Cerem pedepse mai mari in ciuda primei condamnari facute.”

Pe 2 septembrie 2014 Lee Byung Hun a facut o declaratie la Politia din Gangnam in care denunta doua femei care il santajau folosindu-se de o inregistrare video. Cele doua au fost identificate ca fiind Dahee (fosta membra a grupului k pop GLAM) si modelul Lee Ji Yun, si ambele au admis ca l-au santajat pe actor insa au declarat ca au facut acest lucru deoarece Lee Byung Hun a incetat aventura pe care ar fi avut-o cu Lee Ji Yun, fara ca aceasta sa fie de acord. Acestea au cerut 50 de milioane de woni, santajandu-l pe actor ca vor urca pe internet inregistrarea facuta in iulie, anul trecut, fara stirea actorului.

Ultima infatisare din proces va fi pe 26 martie, cand se va da verdictul final.

(Sursa: news.nate.com)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*