asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Lee Young-ae, mamã şi actriţã la 44 de ani

Trimis de pe 3 Dec 2015Fara comentarii

Lee Young-ae mama si actrita la 44 de aniIn ultima zi a lunii trecute, Lee Young-ae a tinut, impreuna cu colegul ei de platou din noul serial „Saimdang, the Herstory”, o conferinta de presa pentru postul SBS. Intrebata de greutatile pe care le infrunta ca mama care lucreaza, acrita a spus: „Perspectiva mea despre lume s-a marit de cand am devenit mama si sotie. In special schimbarea vine din faptul ca am inceput sa privesc totul din unghiul de vedere al unei mame.” Lee Young-ae a declarat ca prin noul sau rol doreste sa portretizeze viata unei femei si a unei mame deopotriva, ca artista renumita din perioada Joseon ce a fost totodata si mama unui cunoscut erudit confucianist. Shin Saimdang (1504-1551) a fost o figura istorica cunoscuta pentru eruditia si caligrafia sa, la fel ca si fiul sau, Lee Yulgok. „Spus simplu, ‚Saimdang’ e povestea unei femei. Grijile unei mame, sotii si femei sunt aceleasi in prezent ca acum 500 de ani. Am vrut sa descriu viata unei femei intr-un rol dublu, sub numele Saimdang. Sunt convina ca femeile de pretutindeni din lume, nu doar din Coreea, se vor putea identifica cu ea.”

Actrita a mai dezvaluit si ceea ce crede despre activitatea de productie a noului serial: „Unele articole au semnalat faptul ca filmam pana la orele 21, ceea ce e exagerat si neadevarat. Productia, asa cum era preconizata initial, ar fi fost mult mai dificila pentru mine sa o abordez. Am pre-produs serialul (adica va fi finalizat la data difuzarii pe micul ecran) in speranta ca vom scoate un serial de calitate, fapt ce mi-a permis sa imi indeplinesc si datoria ca mama. Voiam sa duc la bun sfarsit ambele roluri, atat cel de mama cat si cel e actrita. Sper ca ‚Saimdang, the Herstory’ sa se descurce bine pe micul ecran si sa ajute la imbunatatirea domeniului productiilor de seriale si pentru alte realizari.”

Serialul marcheaza revenirea ca actrita a lui Lee Young-ae dupa un deceniu de absenta, timp in care a pus capat carierei actoricesti pentru a se casatori si a avea copii. „De cand m-am maritat si am devenit o mama si o sotie, m-am gandit mai mult la ce inseamna o viata buna”, a spus actrita de 44 de ani. „De cand am ales-o pe Saimdang, am incercat sa ma identific cu grijile ei, sa-mi arat talentul, sa-mi cresc bine copiii si sa-mi ghidez familia.”

Lee Young-ae si Song Seung-heon la conferinta de presa a SaimdangLa conferinta de presa a fost prezent si Song Seung-heon. Acesta interpreteaza personajul Lee Gyeom, iubitul lui Saimdang, un artist cu talent in pitura, caligrafie, muzica si dans. Personajul sau este unul fictiv, ce nu a existat in realitate. Seung-heon a declarat ca a acceptat rolul doar pentru ca putea sa interpreteze alaturi de Lee Young-ae. „Faptul ca sunt aici si pot lucra impreuna cu Lee in prima ei aparitie intr-un serial dupa un deceniu e in sine o onoare si bucurie”, a spus acesta. „In prima zi de filmare cu Lee Young-ae mi-am amintit de debutul meu. Eram foarte agitat, Lee stand in fata mea si privindu-ma in ochi. Am inghitit cu greu si nu am putut sa-mi rostesc replicile. Inima a inceput sa bata tare si imi amintesc ca eram foarte agitat.”

Serialul reinterpreteaza viata lui Shin Saimdang din dinastia Joseon, axandu-se pe pasiunea acesteia pentru arta si pe viata amoroasa. K-drama va fi difuzata simultan in Coreea de Sud si China in a doua jumatate a anului viitor, filmarile debutand in Gangneung, locul unde s-a nascut si a crescut Saimdang.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*