Lee Sun Kyun in King’s Case FilesLee Sun Kyun este un actor foarte ocupat in 2015, acesta jucand in “The Advocate: A Missing Body”, “Love Is A Virus” si “Precious Woman”. Se pare ca actorul a acceptat inca un rol intr-un nou film, o adaptare dupa manga “King’s Case Files”, despre un rege cu abilitati ce l-ar face de rusine si pe Sherlock Holmes, si cativa supusi loiali, care incearca sa rezolve diferite mistere.

Manga dupa care s-a facut scenariul este scrisa de Heo Yoon Mi si spune povestea regelui Yejong, al 8-lea rege al dinastiei Joseon. Tatal sau a fost regele Sejo care a condus tara timp de doar 14 luni si care avea doar 18 ani cand a fost proclamat rege. Manga descrie pataniile regelui Yejong si a catorva istorici ai Palatului care se furiseaza pe strazile din afara Palatului pentru a rezolva mai multe mistere. Totul este spus, cum se putea altfel, pe un ton vesel. Se pare ca vom avea parte de un nou cuplu Holmes-Watson (precum cel din serialul “Scholar Who Walks The Night” sau din “Sungkyunkwan Scandal”, seriale de succes la public).

Regia va fi semnata de regizorul Moon Hyun Sung care a regizat si “As One”. Nu a fost inca anuntata restul distributiei, asa ca va trebui sa asteptam sa vedem cine ii va da replica regelui detectiv. Filmarile la “King’s Case Files” vor incepe dupa terminarea filmarilor pentru “Precious Woman”, film in care joaca si Lee Sun Kyun, probabil la inceputul anului 2016.

(Sursa: soompi)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
27 ⁄ 3 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.