asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Lee Sun Kyun în rolul unui rege… detectiv

Trimis de pe 1 Oct 2015Fara comentarii

Lee Sun Kyun in King’s Case FilesLee Sun Kyun este un actor foarte ocupat in 2015, acesta jucand in “The Advocate: A Missing Body”, “Love Is A Virus” si “Precious Woman”. Se pare ca actorul a acceptat inca un rol intr-un nou film, o adaptare dupa manga “King’s Case Files”, despre un rege cu abilitati ce l-ar face de rusine si pe Sherlock Holmes, si cativa supusi loiali, care incearca sa rezolve diferite mistere.

Manga dupa care s-a facut scenariul este scrisa de Heo Yoon Mi si spune povestea regelui Yejong, al 8-lea rege al dinastiei Joseon. Tatal sau a fost regele Sejo care a condus tara timp de doar 14 luni si care avea doar 18 ani cand a fost proclamat rege. Manga descrie pataniile regelui Yejong si a catorva istorici ai Palatului care se furiseaza pe strazile din afara Palatului pentru a rezolva mai multe mistere. Totul este spus, cum se putea altfel, pe un ton vesel. Se pare ca vom avea parte de un nou cuplu Holmes-Watson (precum cel din serialul “Scholar Who Walks The Night” sau din “Sungkyunkwan Scandal”, seriale de succes la public).

Regia va fi semnata de regizorul Moon Hyun Sung care a regizat si “As One”. Nu a fost inca anuntata restul distributiei, asa ca va trebui sa asteptam sa vedem cine ii va da replica regelui detectiv. Filmarile la “King’s Case Files” vor incepe dupa terminarea filmarilor pentru “Precious Woman”, film in care joaca si Lee Sun Kyun, probabil la inceputul anului 2016.

(Sursa: soompi)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*