asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Lee Jun Ki curtat pentru a deveni un vampir al nopţii

Trimis de pe 31 Mar 2015Fara comentarii

Lee Jun Ki in discutii pentru rolul principal in Scholar who walks the nightLee Jun Ki este cerut pentru o noua k-drama istorico-fantastica. Aceasta se va numi “Scholar Who Walks the Night” si partea fantastica va consta in vampiri. Da, vampiri.

Lee Jun Ki nu este strain de genul “sageuk” (termenul coreean care reprezinta dramele istorice coreene) dupa marele hit “The King and the Clown” din 2005, serial care practic l-a lansat, “Iljimae” din 2008 sau “Arang and the Magistrate” alaturi de Shim Min-a.

Producatorii serialului “Scholar Who Walks the Night” au mai cautat si incercat distribuirea rolului principal si altor actori celebri, insa nu au avut succes, nimeni nu a spus clar ca accepta rolul ci doar ca vor lua oferta in considerare. Atat Kim Soo Hyun cat si Park Hae Jin au fost doua nume vehiculate, insa acestia nu au acceptat. Nici Lee Jun Ki nu este sigur, reprezentantii acestuia declarand ca actorul se gandeste la oferta, insa nu au trecut de faza discutiilor despre rol. Sa speram ca totusi va accepta.

O manhwa (benzi desenate) celebra a stat la baza scenariului serialului. Actiunea se petrece in perioada Joseon si personajul feminin, care deocamdata este oferit lui Han Groo, provine dintr-o familie aristocrata decazuta, personaj care se deghizeaza cu ajutorul unor haine barbatesti pentru a vinde carti; aceasta se indragosteste de un discipol vampir (hmm, un hibrid intre “Twilight” si “Sungkyunkwan Scandal”?).

Dupa “Blood” si “Orange Marmalade”, “Scholar Who Walk the Night” este al treilea serial cu vampiri din acest an, asa ca avem un nou trend in industria serialelor din Coreea de Sud.

“Scholar Who Walks the Night” va avea premiera in iulie, la MBC.

(Sursa: Dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*