asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Lee Jun-ki alãturi de Kim Ah-joong posibil în remake-ul coreean al serialului “Criminal Minds”

Trimis de pe 20 Jan 2017Fara comentarii

Lee Jun Ki in remake-ul lui Criminal MindsA trecut ceva vreme de cand a fost anuntat remake-ul coreean al serialului american “Criminal Minds”, dar distributia inca nu este finalizata, Lee Jun-ki (“Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo”) si Kim Ah-joong (“200 Pounds Beauty”) fiind in carti pentru rolurile principale, Lee Jun-ki luand astfel o pauza de la serialele istorice, ultimul serial cu un scenariu in zilele noastre fiind “Two Weeks” din 2013.

Seria originala a inceput in 2005 si in acest moment este la al doisprezecelea sezon. Scenariul se concentreaza asupra unei unitati speciale din cadrul F.B.I alcatuita din criminalisti care se ocupa de psihologia crimei si rezolva crime urmarind viata si felul in care gandesc criminalii. Nu se stie inca daca cei doi actori vor avea personaje noi sau vor fi preluate cele din scenariul american.

Kim-Ah-Joong in remake-ul dupa criminal mindsCompania de productie Taewon Entertainment (“IRIS”, “Athena”) se ocupa de acest remake, si dupa ce au cerut drepturile celor de la Studiourile ABC si Disney Media Distribution au avut un concurs de scenarii pentru adaptarea oricarui episod incepand din primul sezon pana la al saptelea din “Criminal Minds”. Initial au dorit sa adapteze serialul la un format nou, pe mai multe sezoane, dar fiind un proiect ce se intindea pe o perioada prea mare de timp si nefiind siguri de garantia unui succes la public, s-a renuntat la aceasta idee.

Kim Ah-joong a terminat in vara serialul “Wanted” in care a jucat personajul principal, fiind o mama careia i s-a rapit fiul si care este obligata de rapitor sa indeplineasca diferite misiuni pentru a-si vedea fiul. Lee Jun-ki este un actor care a dovedit de-a lungul proiectelor la care a colaborat ca poate juca in orice, incepand cu “The King and the Clown “ din 2005, “Iljimae” din 2008 sau “Arang and the Magistrate” din 2012.

‘Criminal Minds” va incepe filmarile in primavara si va fi in intregime pre-produs, fiind planuit ca in toamna sa fie difuzat la KBS.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*