asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Lee Ji Ah pãrãseşte agenţia lui Bae Yong Joon

Trimis de pe 24 Jan 20122 Comentarii

Lee Ji Ah a refuzat prelungirea contractul cu Keyeast Entertainment, agentie foarte populara datorita actionarului sau majoritar, Bae Yong Joon. Acest lucru a pus capat unei relatii de colaborare de cinci ani, relatie care a inceput in anul 2007 odata cu aparitia ei in „Tae Wang Sa Shin Ki” („ Marele Rege si Cele Patru Zeitati”). Pe 11 ianuarie, un oficial al agentiei a declarat: “Am decis sa nu prelungim contractul cu Lee Ji Ah. Nu a fost vorba de termeni contractuali sau probleme legate de onorariu, ci pentru faptul ca ambele parti au inteles ca e nevoie de o schimbare.“ Acesta a continuat spunand: “In timp ce se afla sub contract cu Keyeast Entertainment, Lee Ji Ah a trecut prin multe probleme, cea mai importanta fiind legata de procesul impotriva lui Seo Taji si are nevoie de un nou start in cariera ei. Din perspectiva noastra, indiferent de contract, am dorit sa o ajutam sa-si continuie drumul.Ii dorim mult succes in cariera.”
Pentru cei care nu stiu, Lee Ji Ah a socat lumea show-bizului prin povestea ei de dragoste cu legenda muzicii Seo Taji. Cei doi s-au casatorit in secret in anul 1997 cand, conform informatiilor din profilul sau aceasta avea 16 ani. In urma dezvaluirilor ce au fost facute in timpul procesului ce avea ca obiect nu divortul ci probleme pur monetare, s-a aflat ca Lee Ji Ah avea 20 de ani cand s-a casatorit, anul nasterii fiind nu 1981 ci 1977. Mariajul lor a durat 14 ani, in urma lui rezultand doua fete.
Contractul ei cu Keyeast s-a incheiat la 31 decembrie 2011. Oficialul a mai adaugat ca Lee Ji Ah inca nu si-a gasit o noua agentie si vor colabora impreuna pentru a gasi cea mai buna agentie pentru cariera ei.
Concluzionand, nu stim care dintre cele doua parti a renuntat la colaborare, insa problemele grave din viata personala se pare ca si-au pus amprenta pentru mult timp pe cariera profesionala a tinerei Lee Ji Ah cat timp nu a primit nici macar o propunere pentru un rol intr-o drama, fie el si secundar.

Articol realizat de Alinabv – asiacinefil.com

2 Comentarii »

  • Gugunache a spus:

    Se vorbise la un moment dat chiar de o relatie cu Bae Yong Joon, pe care el a negat-o destul de neconvingator!

  • Iljimae a spus:

    asta k are 2 fete nu o mai stiam

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*