Actorul Lee Byung-hun a revenit pe marile ecrane cu comedia “Keys to the Heart” (numita initial “Only My World”), pe 17 ianuarie 2018. In filmul regizat de Choi Sung-hyun si produs de JK Films, Lee Byung-hun este Jo-ha, un fost boxer care se bazeaza doar pe pumnii sai pentru a se descurca in lume, care mai lucreaza si cateva ore pe strazi pentru a distribui pliante. In ciuda aspectului sau neindemanatic si ieftin, metamorfoza sa profund emotionala incepe sa iasa in evidenta reusind, pana la final, sa acapareze cinefilii. Legat de acest personaj, regizorul specifica ca “pentru a face personajul Jo-ha unul repezit, insa cu mai multe fete, este un test; sa stii cand sa te relaxezi si cand sa intensifici anumite aspecte. Cum spunem noi, este nevoie de un actor mare.”

Despre rol, Lee Byung-hun spune ca “in film, actorul care joaca rolul boxerului este cel mai putin supus presiunii pentru ca nu este unul profesionist care are nevoie de mult timp petrecut pentru a ramane in forma.” In timpul filmarilor (ce au durat aproape 3 luni in vara lui 2017), actorul a spus ca “multi oameni nu m-au recunoscut cand am distribuit pliante, gandind ca sunt doar tipul care se ocupa de distribuirea pliantelor.” “Acest film este despre ceea ce iti lipseste ca sa iti traiesti viata. Fiecare actor din film are anumite lipsuri si amaraciuni si ne-am incurajat unul pe altul cu tot felul de sfaturi. Nu este un film cu o tema dura sau care sa te faca sa meditezi la viata. Interpretam oameni simpli pe care ii vedem deseori in vietile noastre.” “Fiecare decizie pe care am luat-o in acest film se bazeaza pe scenariu, dar e importanta si alegerea regizorului pentru ca lucram cu unul cu mare calitate artistica. Este important si sa stii ce tip de poveste e si cum ar trebui sa redai emotiile, ca intreg.”

Park Jung-min joaca rolul fratelui lui Jo-ha, un pianist de geniu bolnav de autism care are sindromul savantului, o stare patologica rara ce afecteaza persoanele cu un coeficient de inteligenta situat sub limitele normale sau cu deficiente emotionale grave, dar inzestrate cu capacitati intelectuale de exceptie in anumite domenii.

“Keys to the Heart” este un film despre relatia care se dezvolta intre doi frati cu totul diferiti, dupa ce se intalnesc pentru prima oara. Park Jung-min are din nou o prestatie deosebita, dupa rolul din “Dongju”, in timp ce Lee Byung-hun apare din nou intr-o drama, dupa “A Single Rider”, intr-un rol mai putin solicitant fizic, dar care ii scoate la suprafata talentul actoricesc incontestabil. In acest an, Lee Byung-hun va reveni si pe micul ecran, la 9 ani distanta de anteriorul sau serial, IRIS, in k-drama difuzata de tvN, “Mr. Sunshine”, alaturi de Yoo Yoon-seok si Kim Tae-ri. Premiera serialului va avea loc in iulie 2018.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
18 × 1 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.