asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Ko Hyun-jung alãturi de Lee Jin-wook în ‘Return’

Trimis de pe 16 Jan 2018Fara comentarii

Actorii Ko Hyun-jung si Lee Jin-wook se reintorc pe micile ecrane cu un serial plin de mister, la SBS. Serialul de 16 episoade are un scenariu scris de Choi Kyung-mi si dezvaluie misterul ce impresoara o crima. Amanta unui barbat care face parte dintr-o familie ce este proprietara unui conglomerat este gasita moarta si patru persoane bogate devin suspecte. Ko Hyun-jung este o avocata talentata care apara pe unul din acuzati si este si gazda unei emisiuni TV, “Return”.

“Inainte de citirea scenariului nu m-am temut ca e scris de un scenarist tanar ci am anticipat ca scenariul ar putea fi mai interesant, in comparatie cu altele”, declara intr-un interviu Ko Hyun-jung. “Dupa ce l-am citit, nu m-am putut gandi ca scenariul a fost scris de un debutant, am vrut sa accept rolul imediat si am facut-o.”

Ko Hyun-jung se intoarce pe micul ecran dupa aproape doi ani, dar actrita nu se teme de cifrele rating-urilor. “Desi se produc o multime de seriale in aceste zile, in mod ironic, eu pot sa ma concentrez la a juca intr-un serial bun. Tot ce trebuie sa fac e sa ma concentrez asupra rolului meu.” Desi este pentru prima oara cand Ko Hyun-jung si Lee Jin-wook se intalnesc pe micul ecran, cei doi au mai jucat impreuna in filmul de scurtmetraj din 2017, “Tiger in Winter”. “Chimia dintre Ko Hyun-jung si mine a fost buna, mai ales ca am mai jucat impreuna”, a declarat actorul intr-un interviu. “Am invatat multe de la ea la acel moment si inca ma simt inspirat de ea.”

Si Lee Jin-wook se intoarce pe micul ecran dupa aproape doi ani. Acesta va interpreta rolul unui detectiv dur care incearca sa rezolve misterul crimei.

Shin Sung-rok, Park Ki-woong, Bong Tae-gyu, Yoon Jong-hoon si Jung Eun-chae sunt actorii care joaca in rolurile secundare in serialul “Return” de la SBS, serial care va avea premiera in data de 17 ianuarie.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*