asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Kingdom of the Winds – episodul 34

Trimis de pe 3 May 20096 Comentarii

Delegatia din Goguryeo este invitata sa participe la ritualurile anuale care se tin in Buyeo. Dupa unele ezitari si in ciuda sfaturilor apropiatilor, Muhyul se decide sa se expuna sis a conduca delegatia. Este ocazia ideala asteptata de Dojin, Daeso si Baegeuk, cu toate ca exista o prevedere care interzice atacarea vreunui membru al delegatiei unui stat pe durata sederii la ceremoniile rituale. Ca urmare a tentativei de salvare a Printesei Yeon, Ubo si Chubalso sunt prinsi, in urma unei neasteptate actiuni a noului sef al clanului Biryu, mai vechiul asistent al lui Sanga si mai apoi al lui Baegeuk, care revine misterios in prim plan. Insa Muhyul are un plan bine elaborat si extrem de periculos. Daca va reusi sa-l duca la bun sfarsit si noi rasturnari de situatii, toate ramane sa le descoperiti urmarind unul din ultimele episoade ale serialului.

SUBTITRARE IN LIMBA ROMANA

6 Comentarii »

 • dan a spus:

  nu apare dacat ep 33 .cred ca e o problema

 • admin a spus:

  cred ca s-a rezolvat.

 • dan a spus:

  Da mutumin mult dar asi avea o rugaminte credeti ca se pot da subtitrarile la ultimele 2 episoade odata chiar de se urca pe site mai tarziu (adica duminica).Oricum multumesc pentru efortul facut pentu traducerea acestui serial ffffffffffffffffff frumos.

 • admin a spus:

  Asa ne-am gandit si noi, 2 episoade finale la pachet, bonus pentru toti fanii serialului. Macar asta sa indulceasca finalul trist.

 • maman12003 a spus:

  Se pare ca adminul nostru nu vrea sa lase fanii sa descopere singuri surpriza finalului…

 • darser a spus:

  maman12003- Sunt si ei oameni si incearca sa impace si ” capra si varza ” . Referitor la mult indragitul nostru serial ….. inevitabilul se apropie cu pasi mult prea repezi :(( pot spune ca eu voi ramane cu amintiri placute in urma vizionari lui si cand voi avea si ultimele 2 traduceri il voi reviziona cu placere . Multumesc si pe aceasta cale adminilor , care nu de putine ori au trebuit sa treaca cu vederea nerabdarea si nerecunostinta unora dintre noi fata de munca lor , speram ca urmatorul serial pe care il veti traduce sa fie la acelasi nivel. -Kingdom of the Winds-

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*