asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Kingdom of the Winds – episodul 16

Trimis de pe 26 Feb 20091 comentariu

Episodul 16 este unul al rabufnirilor si clarificarilor partiale a lucrurilor. Toate tensiunea acumulata in 15 episoade de regele Yuri dar si cea acumulata artificial de rivalul sau intern, clanul Biryu, izbucneste acum cu o forta neasteptata, atat dintr-o parte, cat si din alta. Picatura care pare a fi umplut paharul este capturarea lui Muhyul si a lui Maro de catre Baegeuk si incercarea de torturare a lor in vederea aflarii adevarului ascuns despre identitatea acestora. Interventia fara precedent a regelui Yuri pare a fi ultima umilinta pe care acesta o mai suporta in fata lui Baegeuk, devenit, e clar deja, geniul Raului si principalul sau rival.

Nu doar Yeon pare a fi cea care va separa definitiv destinele lui Muhyul si al lui Dojin. Departe de a cunoaste adevarul, aceasta se afla prinsa intr-un triunghi in care totul pare batut in cuie inca de la inceput. Insa Dojin e hotarat sa lupte pentru ceea ce crede ca este sufletul sau pereche. Si tot in acest episod, amintirea trecutului il bantuie din nou pe Yuri, si evenimente stranii incep sa se petreaca brusc, fara o explicatie aparenta. Un episod foarte interesant, ce anunta un episod 17 al marilor dezvaluiri. Ramane de vazut daca a sosit sau nu vremea lor.

SUBTITRARE IN LIMBA ROMANA

1 comentariu »

  • ada a spus:

    Paradox sau intimplare?! tocmai Muhyul ii spune regelui povestea fantomei si a printului [fantoma care s-a intors dupa 20 de ani sa se
    razbune ] poveste pe care regele o cunostea f.bine si al carui autor era.

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*