asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Kingdom of the Winds – episodul 12

Trimis de pe 9 Feb 20092 Comentarii

Episodul 12 aduce epuizarea catorva teme mari pe care s-a axat serialul pana acum. Printul Yeojin este salvat de Muhyul si Maro, insa in loc sa fie trimis la Palat, este tinut captiv. Prin intermediul servitoarei care il insoteste pe Yeojin, Muhyul trimite vorba regelui Yuri sa vina la Campiile Pyeongcheon, avand ca scop uciderea lui si implinirea razbunarii mortii Printului Haemyeong. Ce nu stie el, insa, e faptul ca insusi regele este in continuare bantuit, in fiecare seara, de acel episod nefericit din trecut, pentru care continua sa aiba remuscari.

Pentru ca serialul sa aiba o intriga consistenta pe mai departe, diverse personaje pozitive sau neutre care inspirau incredere nimeresc exact in tabara in care nu trebuie; apare inexplicabila, astfel, reintrarea in scena a lui Dojin in jurul unor personaje parca predestinate a-i pune la incercare caracterul si a-i sublinia devotamentul innascut. Fara a realiza inca, negustorul Mahwang are parte din nou de un rol important in poveste si de o pozitie proeminenta si in acest episod, fiind liantul intre fortele binelui si cele ale raului. Si, cum era de asteptat, reapare si Yeon in prim plan, odata cu mutarea centrului atentiei din nou catre Goguryeo. In urma schimbarilor din acest episod, asteptam o reasezare a lucrurilor in episodul 13. Pana atunci, vizionare placuta !

SUBTITRARE IN LIMBA ROMANA

 

2 Comentarii »

  • Miha a spus:

    Un serial minunat, felicitari tuturor participantilor pentru munca depusa. Sunt multe de invatat din acest story. Actiunea este atat de condensata si incitanta incat am reusit sa vad toate seriale in doar patru zile. E superb.

  • darser a spus:

    Gata ma-ti convins, din ce am citit din putinele comentarii numai vorbe de lauda azi mi-am adus si eu 13episoade :))pe aceasta cale vreau sa felicit si eu initiatorii acestui site de care am aflat deabia aseara la sfarsitul exceptionalului film IP Man

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*