asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Kingdom of the Winds – episodul 5

Trimis de pe 11 Jan 20092 Comentarii

Episodul 5 este unul de tranzitie catre un episod 6 care se anunta de-a dreptul captivant. Dar asta nu inseamna ca surprizele se amana; din contra, se petrec multe lucruri care va vor tine lipiti de ecran mai bine de 70 de minute. Muhyul intra din nou in incurcatura, in timp ce se afla in misiune sub acoperire in Buyeo, capitala regatului vecin si suveran. Capturat de trupele inamice, acesta este inchis in inchisoare, unde cunoaste un detinut. Cu glas de moarte, acesta ii lasa un mesaj scris pe o panza. Aparent mesajul nu are nici un sens, insa ulterior el se va dovedi crucial pentru evolutia evenimentelor.

Apar noi personaje in scena, iar personaje pana acum secundare capata un rol tot mai proeminent in poveste. Incep sa se stabileasca conexiuni, se tes intrigi, subiectul se dezvolta la maxim. Din acest motiv episodul 5 e crucial pentru explozia din episodul 6.

Pentru a nu fi deconspirati, spionii, in frunte cu Printul Haemyeong se hotaresc sa paraseasca Buyeo-ul vecin. Pe drumul de intoarcere, insa, dau peste un convoi ce reprezinta tributul, in bunuri si sclavi, platit de tatal sau, regele Yuri, regelui Daeso al Buyeo-ului. O data in plus, tratamentul aplicat acelor sclavi de catre soldatii Buyeo ii reaminteste Printului si lui Muhyul conditia actuala a regatului tatalui sau. Va accepta acest lucru sau se va revolta, nemaiavand nici o functie oficiala la palat, deci nici sustinerea Majestatii Sale ? Ramane sa descoperiti urmarind acest episod senzational.

SUBTITRAREA IN LIMBA ROMANA

 

2 Comentarii »

  • xanthux a spus:

    sub. am toate episoadele dar in engleza cine le vrea sa imi dea un email de la ep 1 pana la ep 36

  • Bogdan a spus:

    Pentru Xanthus, vreau episoadele din Kingdom of the Winds

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*