asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Kim Woo Bin, Ko Soo şi No Min Woo pãcãliţi

Trimis de pe 1 Jul 2015Fara comentarii

Kim Woo bin pacalitActorii Kim Woo Bin si Ko Soo au dezvaluit faptul ca intentioneaza sa ia masurile legale ce se impun impreuna cu Korea Entertainment Management Association (KEMA) impotriva agentiilor de publicitate din cauza contractelor comerciale neplatite. SidusHQ, compania ce-l manageriaza pe Kim Woo-bin, a confirmat ca „este adevarat ca Kim Woo Bin nu a primit plata pentru serviciile prestate, si desi exista o hotarare in instanta pentru plata sumelor datorate, acestea nu au fost inca platite.” Mai mult, „Korean Entertainment Management Association” se pregateste sa actioneze pe cale legala. Am facut deja o plangere si chiar am primit o hotarare judecatoreasca de a ne primi sumele datorate, dar cum nu am primit nimic, actiunea in instanta prin KEMA e inca o masura suplimentara pe care o luam”.

Un reprezentant al actorului Ko Soo a declarat, la randul sau: „In timpul anchetei legate de neplata sumelor datorate pentru servicii prestate in domeniul publicitatii, KEMA a descoperit inca cateva cazuri ce implica si alti actori. Pentru ca sunt mai multi actori ce au fost nedreptatiti, KEMA va actiona in numele nostru.”

In ultimul timp, astfel de scandaluri s-au inmultit in show-biz-ul coreean, actorii ajungand sa fie nu doar neplatiti pentru diverse contracte extra-artistice, dar unii din ei chiar sa aiba dispute in instanta cu agentiile ce odata i-au reprezentat. E celebru cazul recent al tobosarului formatiei TRAX, No Min-woo, care de 5 ani a debutat cu succes si pe micul ecran, care in mai No Min woo in proces cu sm entertainmenta inaintat o actiune in instanta impotriva fostei sale agentii SM Entertainment, acuzand-o pe aceasta de semnarea unui contract care il transforma, practic, intr-un sclav. Acesta a sustinut ca inainte de a debuta, a semnat un contract ce se intindea pe durata a 17 ani cu SM Entertainment, contractul initial fiind prelungit unilateral de agentie. Contractele ce se intind pe o perioada mai mare de 7 ani sunt considerate neoneste in show-biz-ul coreean, iar cand actorul a incercat sa se opuna, sustine noul sau reprezentant, „SM a incetat orice sustinere a activitatilor pe care o agentie ar trebui sa le rezolve pentru actorul reprezentat. No Min-woo a luat totul de la capat de unul singur, insa SM Entertainment i-a blocat aparitiile la televizor.” In mai, imediat ce acest scandal a izbucnit, SM Entertainment, una din companiile-gigant din lumea impresarierii, a declarat ca va lua masurile legale in privinta acestui proces lipsit de temei si ca va sesiza Comisia Breslei din domeniu. La aproape 2 luni distanta, in urma cu cateva zile, a fost facut public faptul ca Comisia Federala a Breslei din Seul a inceput oficial ancheta, convocandu-l pe actor sa-si sustina partea, mai ales ca e vorba la mijloc si de niste daune solicitate de actor fostei sale agentii.

Asadar, a fi actor si uneori si vedeta nu e tocmai un avantaj. Iar daca pana si companii mari de anvergura unui SM Entertainment se preteaza la fapte josnice precum cea de care e acuzata, aceasta arata ca ceva e putred in legislatia ce reglementeaza regulile jocului in domeniu. Dar nu e o noutate, ci doat inca o fateta nevazuta a Hallyu…

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*