asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Kim Hyun Joong, între serviciul militar obligatoriu şi procesele civile

Trimis de pe 19 Jun 2015Fara comentarii

Kim Hyun Joong, intre serviciul militar si procese civileCantaretul si actorul Kim Hyun Joong, cunoscut din seriale precum „Boys Over Flowers”, „Mischievous Kiss” sau „Inspiring Generation” isi va indeplini stagiul militar obligatoriu ca granicer. Incorporat pe data de 12 mai 2015, dupa perioada de 4 saptamani in care a primit pregatirea de baza, acesta a fost detasat in orasul Paju, situat chiar la sud de frontiera cu Coreea de Nord. Aici va servi in divizia 30 de patrula la granita. In mod normal, dupa incheierea ceremoniei ce marcheaza finalul perioadei de pregatire de baza, soldatilor li se ofera o scurta permisie sau o vizita a familiei sau prietenilor. Insa conform unor surse militare, Kim Hun Joong si alti soldati nu vor putea parasi baza militara sau sa beneficieze de vizita familiei sau prietenilor de teama virusului MERS.

Kim Hyun Joong, spre deosebire de alte vedete ale showbiz-ului coreean, nu a avut o adolescenta prea linistita. Daca in scoala primara avea note bune, odata cu gimnaziul a inceput sa lucreze part-time (in ciuda faptului ca era minor), iar rezultatele scolare au avut de suferit. Se spune ca ar fi reusit sa economiseasca in acesti ani aproape 90.000 de dolari lucrand part-time. Considerand ca scoala nu-i aduce bunastare, acesta a renuntat la liceu, deseori ajungand la sectia de politie pentru bataile in care era implicat. La 18 ani canta in corul unei biserici catolice din cartier, iar mai apoi a fost pacalit de seful unei asa-zice agentii de impresariere, ce s-a dovedit in cele din urma un escroc. In 2005 a lansat albumul de debut ca membru al formatiei de baieti SS501, In momentul in care a primit oferta de a aparea in „Boys Over Flowers” ca membru alk celebrului grup de baieti F4, Hyun Joong a ezitat, de teama sa nu-si pericliteze cariera muzicala. Dar in final a acceptat rolul, iar prietenia cu actrita Lim Ye-jin i-a adus multe sfaturi utile despre cum sa-si imbunatateasca interpretarea ca actor. Mai apoi a trecut la agentia KeyEast a lui Bae Yong-joon, si deja toate portile pareau a i se deschide.

Totusi, recent, chiar inaintea incorporarii din mai, un nou scandal avea sa-i pateze imaginea. Fosta lui prietena l-a dat in judecata pentru ca ar fi lasat-o inscarcinata si pentru ca relatia cu el i-ar fi cauzat un „stres psihologic”, motiv pentru care i-a cerut daune de 1,5 milioane dolari. Acesta pare a fi doar un episod al scandalului, deoarece anul trecut, fosta prietena l-a acuzat pe Kim Hyun Joong de violenta asupra ei, incident dupa care actorul si-a cerut scuze public si s-a ales cu o amenda penala. Agentia ce-l impresariaza pe actor, KeyEast, a declarat ca pregateste la randu-i sa o dea in judecata pe fosta prietena a actorului, pretinzand daune de 1,08 milioane dolari pentru acuze nefondate ce sarcina inexistenta si avort.

In timp ce procesele isi vor urma cursul si, probabil, vor mai atrage atentia presei de scandal, Kim Hyun Joong isi va indeplini stagiul militar obligatoriu la granita, pana in 11 februarie 2017, cand se asteapta sa fie lasat la vatra.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*