asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Kim Hyun Joong – Albumul “Break Down” depãşeşte pragul de 100 000 de unitãţi

Trimis de pe 5 Jul 20111 comentariu

Primul mini album “Break Down” al lui Kim Hyun Joong, liderul trupe SS501 si cunoscut pasionatilor de k-drama din We Got Married, Boys Over Flowers sau Playful Kiss, a fost vandut in peste 100.000 de exemplare in mai putin de doua saptamani de la lansare.
“Sindromul Kim Hyun Joong” este la putere in acest moment in Coreea de Sud. La lansarea recenta a albumului in Seul Junggu Janchung Gymnasium, au venit peste 4000 de fani sa il incurajeze pe tanarul Hyun Joong in debutul carierei solo, in timp ce melodia “Break Down” a devenit o senzaţie în programele muzicale. Pe data de 22 iunie, site-ul de monitorizare a vanzarii albumelor pe piata media, Hanteo Chart, raporta ca la aproape doua saptamani de la lansare , numarul albumelor vandute a ajuns la 80 000 de unitati. Adaugand şi cele peste 20 000 de unitati vandute in campania de pre-lansare, a depasit pargul de 100000.
In urma cu un deceniu, inainte de aparitia mediatizarii digitale pe internet, pragul de 1 milion de unitati vandute era usor de atins dar in situatia actuala acest numar este foarte greu de atins. In plus, lansarile artistilor solo sunt mult mai dificile datorita numarului mare de trupe lansate pe piata. Toate acestea l-au determinat pe Kim Hyun Joong sa faca eforturi semnificative pentru a fi in compania unor trupe de succes ca TVXQ si Big Bang. “Greutatile intampinate de Kim Hyun Joong la debutul in cariera solo au fost de deplin rasplatite deoarece a avut un impact pozitiv in industria muzicala şi a insufletit-o.”
In luna august, Kim Hyun Joong va incepe turneul sau in Asia, in 9 locatii diferite.

Articol realizat de alinabv – asiacinefil.com

1 comentariu »

  • Gugunache a spus:

    Este intr-adevar un cintaret cu o voce minunata. Este si un actor talentat si de ce sa n-o spunem si un baiat foarte frumos. Cantecele de pe coloana sonora a serialului Boys over Flowers in parte creatia lui sunt o incantare. Succes pe mai departe si un an bun.

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*