kim-bumActorul coreean Kim Bum a hotarat sa renunte la filmul „71”, in care a fost distribuit cu starul din Big Bang, Seung Ri, si Yoo Seung Ho. Filmul spune povestea a 71 de studenti sud-coreeni soldati care lupta impotriva mai multor sute de soldati nord-coreeni in razboiul coreean. Kim Bum a declarat ca datorita programului extrem de incarcat legat de celelalte proiecte in curs (filmul „Emergency” si serialul „Dream”), timpul ramas disponibil pentru „71” ii este insufficient. Ramane de vazut cum se va descurca productia acestui film acum ca unul din actorii de top ce trebuiau sa vanda filmul s-a retras.

Kim Bum, in varsta de 20 de ani, este deja un superstar in lumea filmului coreean. A debutat in reclame pentru televiziune, iar de aici pana la roluri in seriale de succes a fost un singur pas. A debutat in 2006 in serialul Unstoppable High Kick !, iar rolul din East of Eden din 2008 i-a adus o nominalizare la cea de-a 45-a editie a premiilor Baeksang la categoria popularitate. A jucat si in 2 filme, deja (I Like it Hot si Death Bell), insa poate cea mai mare popularitate i-a adus rolul din Boys over Flowers (varianta coreeana). In filmul „71” ar fi urmat sa interpreteze un student sud-coreean prins in niste evenimente care aveau sa schimbe soarta Coreei. Poate ca alegerea de a renunta la acest rol va conta in cariera acestuia, in special deoarece se asteapta ca filmul sa fie un succes de casa in stilul lui „May 18”. In februarie 2009, Kim a fost implicat intr-un accident de masina, autoturismul cu care se deplasa la filmari fiind lovit de o alta masina. Din fericire nu a avut nici o rana serioasa si nu a necesitat ingrijiri medicale.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

3 Comments

Post your comment

Solve : *
13 × 5 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.