Jun Ji-hyun in Assassination 2015Actrita Jun Ji-hyun (Gianna Jun) va interpreta primul ei rol dublu din cariera in viitorul film „Assassination”, o productie ce a devenit una din cele mai asteptate ale aestei veri in Coreea. In film, actrita va interpreta o inflacarata luptatoare pentru independenta Coreei, in timpul ocupatiei japoneze din anii ‚30, pe nume Ok Yoon. Fara a dezvalui prea multe despre scenariu, un membru din echipa de productie a filmului a declarat: „In timp ce isi indeplineste misiunea, Ok Yoon da in casa tintei sale peste o femeie ce arata exact ca ea. Iar acea femeie se dovedeste ulterior a fi sora ei geamana.” Un alt membru al staffului a adaugat: „Jun Ji-hyun s-a chinuit sa duca la bun sfarsit rolul ei dublu, insa mereu ramanea fascinata cand verifica inregistrarea scenelor pe monitorul de pe platou.”

„Assassination” si-a lansat trailerul pe internet cu cateva zile in urma, iar interesul pentru acest film e unul urias: in 24 de ore de la publicare, clipul a avut peste 560.000 de vizualizari numai pe naver.com. Astfel, „Assassination” a depasit anteriorul record din acest an, detinut de trailerul la filmul “Mission Impossible: Rogue Nation”, ce a inregistrat 280.000 de vizualizari intr-o zi. Interesul sporit pentru acest film e dat de distributia stelara si de numele regizorului, nimeni altul decat Choi Dong-hoon, omul din spatele succeselor „Tazza”, „Jeon Woochi” si „The Thieves”. Alaturi de Jun Ji-hyun se regasesc in distributie inca cateva nume grele, precum Lee Jung-jae (cu care a mai jucat in „The Thieves”), Ha Jung-woo, Oh Dal-soo si Cho Jin-woong. Filmul spune povestea unei lunetiste ce lupta pentru independenta Coreei (Jun Ji-hyun), a unui spion al guvernului nationalist coreean (Lee Jung-jae) si a unui asasin platit (Ha Jung-woo), ce pun la cale un asasinat. Actiunea se petrece in anul 1933, in timpul perioadei coloniale, atat in Seul (ce pe atunci se numea Gyeongseong) cat si in Shanghai.

Distributia din AssassinationConferinta de presa care trebuia sa lanseze filmul a fost anulata datorita nebuniei raspandirii virusului MERS ce a cuprins Coreea de cateva saptamani. Un reprezentant al companiei de productie a declarat ca aceasta va fi reprogramata pentru o data ulterioara. Nu e primul eveniment de promovare din industria filmului anulat datorita raspandirii virusului, un eveniment similar ce urma a promova filmul „Intimate Enemies” al regizorului Im Sang-soo, programat la o universitate din Seul, fiind si el anulat. Nu a fost raportat inca nici un caz de infectare in afara unui spital, insa multa lume e ingrijorata de o potentiala contactare a bolii in locuri publice. Pentru a fi evitata raspandirea MERS, aproape 2.000 de scoli raman inchise in Coreea, si peste 2.500 de persoane sunt tinute in carantina. Pana in prezent, au fost confirmate 87 de cazuri de imbolnavire si 6 decese pe teritoriul Coreei.

„Assassination” va avea premiera in luna iulie 2015. Cu o combinatie de vedete de prima mana, un regizor renumnit si plin de explozii, urmariri si schimburi de focuri, filmul pare a fi un blockbuster autentic, ce are toate sansele sa se apropie de nivelul castigurilor lui „The Thieves”.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
5 + 20 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.