Noul film produs de John Woo, „Ji Lang Qing Chun”, a avut ceremonia de demarare propriu-zisa a proiectului in urma cu cateva zile, in China. La eveniment au participat producatorul sef John Woo, actorii principali Huang Xiao Ming si Joe Chen, ca si multi alti actori ce vor fi distribuiti in acest film. Cu toate ca s-a pastrat tacerea legat de scenariu, reporterii au reusit sa inteleaga ca povestea include scene foarte intime intre Huang Xiao Ming si Joe Chen. Conform prezentarii generale, filmul e o poveste bazata pe o competitie a barcilor-dragon, al carui scop este prezentarea spiritului de determinare si optimism al jocurilor asiatice. In China, intrecerea barcilor-dragon este o competitie traditionala, asemanatoare canotajului din lumea sportiva profesionista. O astfel de barca are un carmaci la un colt al barcii si o persoana care bate dintr-o toba la celalalt capat al barcii pentru a mentine un anumit ritm dupa care sa se vasleasca. Desigur, mai exista un echipaj destul de numeros, care vasleste. In China, aceste competitii sunt o sarbatoare importanta desfasurata sub forma unui festival care tine mai multe zile. Lumea mananca o mancare traditionala – zongzi – iar recent, statul chinez a decretat mai multe zile libere pe perioada de desfasurare a festivalului.

Filmul va fi o poveste despre tinerete si vise, in masura a incuraja si inspira oamenii. Huang Xiao Ming (ce a aparut recent in blockbuster-ul Ip Man 2) va interpreta un sportiv, in timp ce Joe Chen, „Regina serialelor pentru tineret” din China va avea cateva scene fierbinti imbracata destul de sumar. Personajul ei face parte din echipa nationala de barci-dragon, iar personajul interpretat de Huang Xiao Ming va fi antrenorul-prieten care o va incuraja tot timpul. Cand a venit vorba discutarea personajului sau Tian Hua, Huang Xiao Ming a dezvaluit ca „Hua e un barbat aproape perfect pe care toate femeile, pana si barbatii, nu pot decat sa-l indrageasca.” Initial actorul a respins acest rol: „Era un personaj prea perfect. Chiar nu am stiut cum ar trebui sa-l interpretez. In <<Summer’s Desire>>, Luo Xi (personajul masculin principal) era deja un tip aproape perfect, insa de aceasta data s-a dovedit ca personajul masculin trebuie sa fie mai mult decat atat.”

In ce o priveste pe Joe Chen, cu toate ca aceasta are multe scene in care joaca pe apa, actrita se teme in realitate de apa, astfel ca in prezent face antrenamente pentru a-si controla aceasta frica. Aceasta a declarat ca in momentul de fata poate vasli 1 km fara a se opri, insa din cauza antrenamentelor intensive a avut de suferit rani atat la maini cat si la picioare. Intrebata de colaborarea cu Huang Xiao Ming, Joe Chen a anticipat un alt fel de atractie, pe ecran, evitand sa dezvaluie ceva despre scena primului ei sarut intr-un film.

Ceremonia a avut o atmosfera foarte serioasa, iar protagonisteii au plecat imediat dupa pozele de grup. La sfarsitul ceremoniei, cand John Woo a acceptat sa acorde interviuri presei, acesta si-a exprimat increderea in cei doi tineri actori pe care ii place cu adevarat, despre care crede ca au potential.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
8 ⁄ 4 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.