Ji Suyng in carti pentru DefendantUnul din scenaristii serialului „City Hunter” se va ocupa de scenariul serialului „Defendant”, in care se pare ca rolul principal i-a fost oferit lui Ji Sung, reprezentantii acestuia declarand ca actorul ia in considerare acest rol pus pe tava de producatori. Noul serial va include in echipa de scenaristi, alaturi de Choi Su Jin care s-a ocupat si de „City Hunter”, si pe Jo Young Kwang („49 Days”, „Yawang”, „Hyde, Jekyll, Me”). Povestea scenariului este una extrem de interesanta si complicata: este povestea chinuitoare a unui procuror care credea cu tarie in sistem si care va fi tradat de acesta. Ji Sung ar putea juca rolul talentatului procuror, seful unei divizii de investigatii ce se ocupa de crime violente si care nu pierdea nicun caz. Convingerea procurorului era ca legea trebuie sa fie lege pentru toti. Desi un dur la locul de munca, omul care crede ca a fi procuror a fost alegerea vietii sale este un tata foarte devotat copilului sau.

Povestea incepe cand acesta se trezeste intr-o dimineata si afla ca este condamnat la moarte, doar ca nu intelege ce s-a intamplat si cum a ajuns in inchisoare. Este pus in fata unei dileme de care atarna chiar viata sa atunci cand se afla de cealalta parte a legii. Povestea se complica pentru ca procurorul sufera de amnezie temporara si totul se concentreaza asupra incercarilor sale disperate de a aduna si a pune cap la cap ceea ce pare a fi un puzzle fara de sfarsit, a luptei pentru adevar si pentru a scapa din inchisoare cu numele neintinat.

Cu siguranta e o poveste ce promite, si Ji Sung este un actor care are toate atuurile pentru a face fata cu brio unui scenariu bine inchegat si care s-ar descurca de minune intr-un astfel de rol. Ce este important pentru ca serialul sa devina unul de calitate este ca scenaristii sa nu schimbe scenariul extrem de des, dorind sa tina cont de sugestiile telespectatorilor sau ale internautilor. Ce ii trebuie acestui scenariu este un ritm alert cu rasturnari interesante de situatii si ca scenariul sa nu se transforme intr-o melodrama, doar pentru niste cifre. Deocamdata, nu a fost anuntat un nume pentru regie.

„Defendant” va fi difuzat la SBS, incepand din noiembrie, dupa „Moon Lovers: Scarlet Heart: Goryeo”.

(Sursa: dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
6 + 16 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.