jay-chouIeri, media indoneziana relata o stire surprinzatoare: Jay Chou, celebrul star al muzicii taiwaneze ar fi incetat din viata in urma unei supradoze. Stirea s-a raspandit fulgerator in intreaga Asie, creand rumoare si neliniste in randul fanilor vedetei. In 2004, un site chinezesc foarte cunoscut a pretins ca Jay ar fi murit intr-un accident de masina. Stirea era extrem de ferma in descrierea accidentului, explicand amanuntit tot filmul evenimentului: intorcandu-se spre compania lui de manageriere, masina lui Jay ar fi fost lovita frontal de un camion. Mai mult decat atat, site-ul cu pricina relata ca soferul masinii lui Jay ar fi murit pe loc, iar Jay si mai multi insotitori ar fi fost dusi de urgenta la spital, insa nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea lor, fiind pronuntat decesul.

Urmare a acestui zvon lansat ieri de media din Indonezia, lumea de pe Facebook a inceput sa discute intens aceasta stire. Reporterii au contactat imediat agentia de impresariere a lui Jay Chou, JVR, iar acestia au declarat ca aceasta stire e ridicola. Acestia au adaugat ca Jay e bine sanatos, aflandu-se in prezent in Statele Unite unde participa la filmarile lui „The Green Hornet”. De asemenea, reprezentantii JVR au solicitat publicului a nu dea crezare acestor zvonuri. Ramane de vazut care a fost interesul lansarii acestui zvon care a pus pe jar un intreg continent.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

1 Comments

Post your comment

Solve : *
14 × 27 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.