asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Jang Nara a ajuns la 38 de kilograme !

Trimis de pe 3 Oct 20091 comentariu

jang_naraJang Nara, cantareata si actrita a Noului Val (Hallyu), a slabit 7 kg pentru a putea participa la filmarile pentru productia “The Sky and the Sea”, care va avea premiera in aceasta luna. Tatal actritei, Ju Ho-sung, si el actor de meserie, a spus intr-un recent interviu acordat presei ca fiica ei a suferit o severa scadere in greutate, de la 45 la 38 de kg, fapt care i-a cauzat unele probleme de sanatate. In timp ce se afla in China, actrita a lesinat pe aeroport datorita unei anemii, si a fost spitalizata. In ciuda acestui incident, actrita in varsta de 28 de ani a declarat ca doreste sa-si pastreze actuala greutate, dup ace a fost laudata ca arata bine.

In film, primul pentru Jang de la prestatia din “Oh ! Happy Day” din 2003, aceasta onterpreteaza rolul unui copil autist ai carei parinti muzicieni mor intr-un accident in trafic.Jang a slabit pentru a se putea potrivi rolului unei fete zvelte si palide. Trebuie spus, pentru necunoscatori, ca Jang si-a inceput cariera copil-actor fiind, iar in prezent este extrem de activa in China, unde organizeaza concerte caritabile pentru strangerea de fonduri pentru copii bolnavi de maladii grave.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

1 comentariu »

  • Gugunache a spus:

    Si cand te gandesti ca noi profaniiii invidiem uneori pe actori! Atatea sacrificii care uneori inseamna sa-ti pui viata in pericol! Recent am vazut cateva episoade din The man called Gad, cu Song Il guk. un serial modest, dar pentru care actorul a trebuit sa se pregateasca timp de doi ani si sa slabeasca 15 kilograme! Din fetisoara lui frumoasa n-a mai ramas mare lucru. Sper din toata inima sa-si fi revenit! Nu sunt adepta sintagmei ,,grasa di frumoasa” dar nici chiar asa.

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*