Surse media din China informeaza asupra faptului ca pe 3 februarie 2009 a inceput in mod oficial productia filmului „Junior Soldiers”, cel mai nou film al lui Jackie Chan. Dupa spusele super-starului, e un proiect pe care l-a planuit de peste 2 decenii. „Junior Soldiers” a fost descris drept un film artistic de epoca a carui actiune se petrece in timpul dinastiei Qin. Subiectul lui se centreaza pe o calatorie facuta de 3 personaje principale si un cal. Chan, care portretizeaza in film un general va aparea in curand pe ecrane intr-un film regizat de Derek Yee, o drama politista care se va lansa in Asia in aprilie, „Shinjuku Incident”.

Revenirea lui Jackie Chan la productii in tara in care s-a lansat nu este intamplatoare. Dupa ani buni in care nume ca Ziyi Zhang, Bai Ling, Jet Li sau John Woo au trecut oceanul si au facut cariera si bani in Statele Unite, a sosit timpul reintoarcerii la origini. Succesul lui Warlords si, mai apoi, al lui Red Cliff au convins actorii si regizorii asiatici plecati peste hotare sa revina in patria lor, unde au gasit toate conditiile propice continuarii unei infloritoare cariere cinematografice, si ca urmare a marilor progrese inregistrate de filmul asiatic in ultimul deceniu.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
11 ⁄ 11 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.