INSCRIEREA PE FORUM decembrie 2010:
– Inscrierea in aceasta comunitate se poate face pe baza de cerere in aceasta sectiune.

– Cei care doresc sa isi deschida un cont au obligativitatea de a furniza o adresa de e-mail valida si un nickname pe care il vor avea pe forum

– Dupa o verificare in prealabil a acestor date, administratorul isi rezerva dreptul de a crea sau nu contul solicitat. Nu orice solicitare inseamna automat si aprobarea cererii !

– Un cont se creaza in intervalul 1 zi- maxim 3 zile. Cei care dupa 3 zile nu au primit mail de confirmare din partea administratorului inseamna ca au fost respinsi si nu sunt acceptati in comunitatea noastra.

– Contul odata creat trebuie activat de catre viitorul user. Acesta va primi un mail pe adresa indicata, cu un link de activare al contului. In cazul in care intr-un interval de 10 zile contul nu este activat de catre solicitant, acesta va fi radiat automat, iar o solicitare ulterioara NU va mai fi luata in considerare. Pentru a nu exista discutii, verificati si casuta SPAM din mailul vostru, e posibil ca mailul de confirmare cu datele de logare sa ajunga acolo.

– Datele furnizate (nickname si adresa de mail) nu vor fi publicate si nici nu vor putea fi vazute de catre ceilalti utilizatori.

– Odata creat contul, aveti obligatia de a citi in amanunt regulamentul. Incalcarea oricarei prevederi a acestuia atrage radierea imediata a contului.

107 Comments

  1. Buna:) am urmarit serialele „Bad Guy” si „Iris” si as vrea sa-mi continui lista de filme asiatice cu unele noi. Sper ca nu e prea tardiva cererea.
    Multumesc
    Sarbatori fericite!

  2. Buna ziua. As dori sa devin membru Asiacinefil. Sunt o admiratoare a serialelor si filmelor sud-coreene, atat a celor istorice cat si a celor contemporane. Imi place ca zilnic sa urmaresc un serial sau un film coreean, care, dupa parerea mea, sunt cele mai reusite seriale asiatice. Sper sa luati in considerare cererea mea. Va multumesc anticipat.

Post your comment

Solve : *
20 + 13 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.