asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Implicarea lui Kim Tae-hee în serialul „Yongpalyi”, doar un scandal artificial ?

Trimis de pe 27 May 2015Fara comentarii

Kim tae hee in Yongpalyi - doar un scadnal artificialDe mai bine de o saptamna circula prin show-biz-ul coreean zvonul ca actrita Kim Tae-hee ar fi in negocieri cu producatorii serialului „Yongpalyi” in vederea distribuirii in rolul principal. Astazi, reprezentantii producatorilor serialului au sustinut ca contractul actritei are o clauza prin care aceasta si-a exprimat dorinta ca stafful serialului sa fie intelegator in cazul in care in timpul filmarilor ar interveni casatoria dintre aceasta si prietenul ei Rain. Un reprezentant al agentiei de impresariere a actritei a declarat: „Suntem scandalizati de asemenea afirmatii, in conditiile in care nici macar nu am confirmat, inca, acceptarea rolului din serial. Zvonurile despre casatoria lui Kim Tae-hee si Rain sunt complet false. Cei doi pastreaza, inca o relatie buna, dar nu se casatoresc inca.” Un alt reprezentant al agentiei a completat: „Casatoria lor nu a fost discutata inca. Kim Tae-hee e doar in faza in care isi studiaza rolul propus din „Yongpalyi”, si nu am mentionat niciodata despre vreun contract semnat.”

Serialul, ce urmeaza a fi difuzat in serile de miercuri si joi ale saptamanii pe postul coreean SBS, spune povestea unui barbat ce devine doctor, insa are de suferit de pe urma datoriilor ce survin ca urmare a tratamentului dializei surorii sale. Pe langa Kim Tae-hee, producatorii sunt in discutii pentru rolul principal masculin cu Joo Won. Serialul e preconizat a incepe a fi difuzat din luna august, dupa incheierea lui „Mask”.

Mai mult ca sigur zvonul alimentat de producatorii serialului are un dublu scop. Pe de o parte de a atrage atentia asupra viitorului serial, care se doreste a fi asociat cu nume cunoscute de actori, o tactica des uzitata in domeniu la care recurg producatorii, pentru ca in cele din urma serialele mult asteptate sa se lanseze cu actori mai putin populari, iar in final totul sa se dovedeasca un simplu balon de sapun sub aspectul calitatii interpretarii. Sau exista varianta unei conditionari nu a actritei, ci chiar a staffului de productie, pentru a impiedica exact invocarea unei astfel de clauze pe durata filmarilor, ce ar putea da peste cap intregul proiect, lucru de inteles in conditiile in care serialul ipotetic ar putea avea retinguri ridicate, iar la apogeul sau nunta actritei din rolul principal sa dea peste cap filmarile. In ambele situatii aratate mai sus, exista un singur castigator: producatorii serialului. Daca actrita va accepta rolul, probabil va fi obligata ca pe durata filmarilor sa nu aiba loc nunta acesteia, iar daca in cele din urma actrita renunta la rol, si se va dovedi ca in urmatoarele luni se va casatori, producatorii tot cu imaginea curata vor ramane. La fel s-ar intampla si daca in rolul principal va fi distribuita, in final, alta actrita; discutiile ce o implica pe Kim Tae-hee si Joo Won saptamani la rand sunt o buna carte de vizita pentru promovarea serialului, caz in care a te folosi de imaginea unei vedete nu e, pana la urma, un lucru atat de ineficient, nu ?

Relatia dintre Kim Tae-hee (35 de ani) si Rain (32 de ani) a fost confirmata oficial la inceputul lui 2013. Rain insusi a negat intentia de a se casatori momentan, recent popularul cantaret si actor convertindu-se la catolicism.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*