Kim Dae Chun si Suzuki Takako sunt doi tineri cercetatori, colegi  intr-un laborator de experiente si cercetari. Acesti tineri frumosi si foarte indragostiti unul de celalalt  doresc sa se casatoreasca. Din pacate Dae Chun este de origine coreeana , iar Takako este japoneza. Din aceasta cauza cei doi, care deja locuiesc impreuna, au cosmaruri in timpul noptii. Cosmaruri determinate de posibila si mai mult ca sigura impotrivire a parintilor lor la casatoria dorita de ei.  Totusi cei doi sunt optimisti, conteaza ce vor ei nu altii si sunt siguri ca impreuna vor reusi sa depaseasca toate piedicile ridicate in fata casatoriei lor.
Dar…., intr-o societate in care se practica  discriminarea si in care primeaza resentimentele  dintre cele doua natiuni,  ce sanse de implinire poate avea iubirea   celor doi indragostiti?

Prezentarea: mialex55 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
34 ⁄ 17 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.