asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Gong Yoo din “Coffee Prince” revine pe ecrane !

Trimis de pe 14 Apr 20101 comentariu

Studioul coreean de film Soo Film a anuntat pe 8 aprilie faptul ca actorul Gong Yoo, in varsta de 31 de ani, isi va face revenirea pe ecrane dupa 3 ani de intrerupere cu filmul “Fisrt Love”. Dupa cum fanii asiacinefil probabil stiu, la gala MBC Drama Awards 2007 actorul anuntase ca din ianuarie 2008 isi va incepe stagiul militar obligatoriu. In decembrie 2009, acesta a fost lasat la vatra, iar acum incearca sa revina in sufletele fanilor. Multa vreme actorul a fost curtat sa joace intr-un film pe marele ecran, insa a preferat sa apara in seriale de televiziune. Acum, in sfarsit, a ales sa revina in atentia publicului intr-un film.

“First Love” (cunoscut si sub numele “Looking for Kim Jong Wook”) e o comedie romantica bazata pe un foarte popular musical cu acelasi nume. Aceasta spune povestea de dragoste dintre o femeie – ce nu poate uita prima ei iubire pe care o intalneste in timpul unui tur al Indiei, si care apeleaza la o companie numita “Cautarea Primei Iubiri” pentru a-l gasi pe cel ce a fost prima ei iubire, Kim Jong Wook-, si un barbat, care incearca sa-l gaseasca pe Kim Jong Wook la solicitarea femeii.

Popularitatea lui Gong Yoo a atins apogeul in 2007 cu serialul “Coffee Prince”, insa in momentul lui de glorie a trebuit sa isi satisfaca serviciul militar. Filmul care va marca relansarea carierei lui Gong va avea premiera la sfarsitul acestei luni. Musicalul “Looking for Kim Jong Wook” a avut premiera in 2006, avand vanzari record de bilete.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

1 comentariu »

  • asiafan a spus:

    Pana acum toate filmele pe care le-am vazut cu Goong Yoo m-au emotionat.De curand am vazut “One fine day” si sincer, am fost mirata ca nu e pe primele locuri in topuri .E o realizare deosebita si merita vazuta.Poate o veti pune pe lista de “must see”…..

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*