asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Go Hyun-jung se reîntoarce la SBS cu serialul “Return”

Trimis de pe 16 Oct 2017Fara comentarii

Go Hyun-jun revine in aceasta iarna la tvActrita Go Hyun-jung se reintoarce la SBS dupa sapte ani (“Big Thing”). Cei de la SBS vor difuza un nou serial numit “Return”, pentru care sunt in discutii cu agentii celebrei Go Hyun-jung (Mi-shil din “The Great Queen Seondeok”) pentru rolul principal. Go Hyun-jung este una din cele mai versatile actrite coreene, jucand in seriale precum “The Great Queen Seondeok”, “Dae Mul”, “Dear My Friends”.

“Return” este un thriller care are ca subiect o crima ai caror suspecti sunt copiii privilegiati ai unor parinti ce fac parte din categoria bogatilor tarii. Go Hyun-jung este avocata Choi Jae-hye care a crescut intr-o saracie lucie si care acum este prezentatoarea unei emisiuni cu tematica judiciara, numita “Return”. Jae-hye primeste sarcina de a descoperi misterele care se ascund in spatele acestei crime.

Daca unele elemente par familiare este pentru ca regizorul Park Yong-soon a regizat anul trecut serialul “Wanted”, care avea in scenariu o emisiune numita “Wanted”. Regizorul a mai regizat in trecut si “Divorce Lawyer in Love” si a coregizat “49 Days”. Scenariul este scris de Choi Kyung-mi.

“Return” va fi difuzat miercurea si joia la SBS, dar nu s-a stabilit inca perioada difuzarii. La inceputul lui septembrie, actrita a fost acuzata ca ar fi fost in stare de ebrietate in timpul unei emisiuni radio. Totul a fost dezmintit de realizatorul emisiunii, care ar fi sunat-o pe aceasta la o ora nepotrivita, fara a o fi anuntat inainte, actrita fiind confuza in a-l recunoaste pe realizator, un prieten de-al ei, sau pastrand tacerea secunde bune, surprinsa fiind de neasteptatul apel.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*