„Future Cop”, un science-fiction cu un buget urias, a inceput sa fie filmat in China. Filmul regizat de Wong Jing ii are in distributie pe Andy Lau, Fan Bingbing si pe Barbie Hsu. Pe 27 noiembrie, presa a fost invitata pe platourile de filmare, pentru o prima vizita si pentru primele articole relatate la cald, de la fata locului. Tocmai era in filmare o scena din timpul dinastiei Tang, iar Andy si Fang Bingbing au aparut in costumele de politisti ai viitorului intr-un decor atemporal. Filmarile se realizeaza pe platourile din Beijing. A fost dat in vileag si scenariul filmului, in linii mari: in anul 2080, energia solara a inlocuit petrolul ca principala sursa de energie a planetei, iar umanitatea a intrat intr-o perioada de pace. Totusi, aceasta descoperire revolutionara (utilizarea energiei solare) a devenit un mijloc, pentru inventatori, de a castiga o multime de bani. Insa un val de asasinate incepe sa aiba loc. Chow Chi e un politist din viitor, din orasul „H”, a carui datorie e sa protejeze viata celor ce au descoperit aceasta tehnologie. In acest sens, acesta calatoreste in timp pentru a-i ucide din timp pe viitorii asasini. Andy Lau e, si el, un politist al viitorului, care se intoarce accidental in timp in anul 2010, care colaboreaza cu o politista (interpretata de actrita taiwaneza Barbie Hsu) pentru a lichida aceasta retea de crima organizata inca inainte ca ea sa se constituie.

Andy colaboreaza pentru a doua oara cu Fang Bingbing, dupa „Battle of Witts”; Xu Jiao, pustiul din CJ7, va avea o relatie tata-fiu cu Andy in „Future Cops”. In film vor mai juca si Jacky Wu si Eric Tsang (necrutatorul mafiot de mica statura din „Infernal Affairs”). Filmul se anunta a fi cu mult diferit de precedentul „Future Cops” realizat in Hong Kong, si datorita efectelor speciale utilizate. Spre exemplu, vehiculul pe care Andy si colegii lui politisti il vor folosi va fura ochii tuturor datorita efectelor vizuale folosite. Filmarile vor continua in Hong Kong si Dubai, si se vor incheia in preajma anului nou chinezesc din 2009. Efectele speciale din faza de post productie vor fi realizate de echipa de productie de la megasuccesul „The Dark Knight”. Compania producatoare si-a exprimat dorinta ca filmul sa ruleze concomitent in China (partea principala), Taiwan si Hong-Kong in timpul sarbatorilor Anului Nou chinezesc din 2009 (aproximativ la sfarsitul lunii ianuarie 2009).

0 Comments

Post your comment

Solve : *
9 + 5 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.