Starurile serialului Hideen Identity al TVN“Hidden: Hidden Identity”, productie a celor de la tvN ce va fi regizata de cel ce a regizat si “Bad Guys”, ii are in distributie pe Park Sung Woong din “Fatal Encounter” sau “She Is Wow”, actorul Kim Sang Bum din “Goddess of Fire Jung Yi”, „That Winter, the Wind Blows”, Yoon So Yi din “IRIS 2”, “Color of Woman” si Lee Won Jong din “Secret Door” sau “Emperess Ki”.

Scenariul se invarte in jurul unei echipe de investigatii secrete din cadrul Politiei. Metodele folosite de aceasta sunt interceptarea si ascultarea convorbirilor telefonice, monitorizarea comunicatiilor, infiltrarea sub acoperire, nu de putine ori fiind la limita legii, incercand sa prinda raufacatorii.

Personajul lui Kim Bum este descris ca o “arma cu chip de om” – imagine ce corespunde trecutului sau din SEAL (Forte Speciale Navale din cadrul armatei) si SWAT (Special Weapons and Tactics=Serviciul Special de Arme si Tactici), organizatii din care a facut parte inainte de a se alatura acestei echipe speciale de investigatii, dupa decesul prietenei sale care are legatura cu ceva sau cineva numit “Ghost” (Fantoma). Se alatura echipei speciale pentru a cauta mai multe detalii si a razbuna moartea prietenei sale. In timpul cautarilor da de o porecla – Mad Dog. Vom avea parte de o alta imagine a lui Kim Bum, total diferita de cea cu care ne-a obisnuit pana acum. Kim Bum s-a remarcat cu ocazia show-ului televizat „Survival Star Audition”, insa desi s-a clasat al 6-lea din sute de participanti, nu a putut participa efectiv in emisiune datorita varstei de doar 17 ani (emisiunea avand ca regula varsta de minim 20 de ani pentru participanti). Totusi, multe oportunitati s-au deschis pentru tanarul Kim Bum in acel moment, iar rolurile din serialele de televiziune (in special „Boys Over Flowers”) i-au adus popularitate. In prezent in varsta de 25 de ani, acesta e cunoscut in lumea mondena pentru relatia – incheiata anul trecut dupa 7 luni – cu actrita Moon Geun-young, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare a serialului Goddess of Fire.

Park Sung Woong este liderul echipei speciale, caruia i se da acceptul de a forma aceasta echipa, lucru de care se ocupa cu toata seriozitatea, constientizand ca daca ceva rau se va intampla echipei vina va fi in totalitate a sa. Pe Park Sung Woong il stim din roluri cu precadere negative, asa ca avem inca o schimbare de imagine.

Yoon So Yi are un rol special, personajul sau fiind priceput la deghizare si strangerea de informatii. Are multiple cunostinte de psihoanaliza si arte martiale.

Lee Woon Jong este talentat la deghizare, este tot timpul la curent cu diferite informatii, fiind mereu in legatura cu diversi indivizi dubiosi. Personajul sau e caracterizat ca fiind mai escroc decat un escroc adevarat.

Serialul se va difuza lunea si martea la tvN incepand din iunie.

(Sursa: Dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
15 × 22 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.