In 2004, celebrul actor, regizor, producator si moderator chinez Eric Tsang a fondat „Beijing Open brokers for the Performing Acts Co., Ltd.”, acesta fiind numit director al companiei. Scopul era descoperirea tinerelor talente si distribuirea lor in filme, compania incasand un commision gras din toata aceasta afacere. Insa se pare ca afacerea nu-i mai merge lui Eric, de cand cu criza mondiala. In urma unui interviu, acesta a fost nevoit sa admita ca a pierdut o gramada de bani ca urmare a prabusirii pietei bursiere. In fapt, se pare ca Eric ar fi pierdut jumatate din bunurile familiei sale. In urma cu ceva timp, mai multi din artistii aflati sub contract cu compania si-au incheiat contractile, incheind conturile cu aceasta. Unul din fostii angajati isi exprima ingrijorarea asupra faptului ca Eric era tinut in intuneric din cauza prostului management al companiei. Acestea spunea ca compania nu e decat o acoperire, ca aceasta nu si-a platit de luni intregi angajatii, si ca lui Eric ii erau ascunse toate aceste lucruri.

Vorbind despre pierderea a aproape jumatate din bunurile familiei, Eric a spus: „Nu chiar atat de mult ! Asta e nimic; cu totii am pierdut ceva, nu doar eu.” Compania din Beijing avea contracte cu artisti celebri precum Liza Wang, Law Ka Ying, Michael Mui, dar si cu artisti din China continentala: Lau Siu Fung sau Leung Jing. Un fost angajat a marturisit ca avea de primit aproximativ 10.000 de dolari salarii restante, compania retinand 30% comisioane, fapt ce i-a determinat pe multi sa ceara rezilierea contractelor. Eric nu stia nimic nici despre aceste lucruri.

Recent, compania lui Tsang a fost supusa unei investigatii oficiale din partea statului chinez. Eric a negat existenta vreunor dificultati in indeplinirea contractelor asumate de companie. A declarat asta, probabil, in speranta ca raportul final al autoritatilor nu va afecta reputatia companiei. Asta pe fondul zvonurilor tot mai intense ce sustin ca compania ar fi falimentara.

Pentru publicul din Romania, Eric Tsang este cunoscut in special prin rolul negativ din cele 3 filme „Infernal Affairs”, dar si din multe alte filme de actiune si comedii (Invisible Waves, Kung Fu Dunk sau Divergence).

0 Comments

Post your comment

Solve : *
15 × 12 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.