asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Eom Ki Joon în noua k-dramã a surorilor Hong

Trimis de pe 27 Mar 2015Fara comentarii

Eom Ki Joon in Cozy IslandDupa stirea conform careia Kim Woo Bin a refuzat pana la urma rolul in drama “Warm and Cozy” al carei nume a fost initial “Jeju Island Gatsby” din cauza programului incarcat, se pare ca nici Kang So Ra nu si-a dat acceptul inca in mod oficial si inca se gandeste la oferta.

Noua drama produsa de cei de la MBC ii aduce impreuna pe producatorul Park Hong Kyun din “Best Love” si pe scenaristele Hong Jung Eun si Hong Mi Ran.

Si actorul Eom Ki Joon este in discutii cu producatorii pentru un rol in serial, dar nu s-a aflat inca nimic despre rolul oferit. Dupa rolul din thriller-ul “Golden Cross” sper sa-l vedem in acest serial intr-un rol amuzant; cine isi aduce aminte de el in “Dream High” sau “Scent of a Woman”? Acesta a mai jucat in “Phantom” si “The Virus” si este un foarte bun actor de musical.

Actorul Lee Sung Jae care a mai jucat si in “King’s Face” are un rol secundar. Sa speram insa ca nu va fi un alt rol de erou negativ, ar fi bine o schimbare din acest punct de vedere.

Producatorii sunt inca secretosi cand vine vorba de scenariu sau intriga. Momentan se stie ca este vorba despre o comedie romantica ce are loc pe insula Jeju, despre niste tineri care se muta pe insula pentru a scapa de viata sufocanta din oras. Serialul este descris ca o comedie romantica ce “vindeca”, insa eticheta asta se pune mai nou tuturor comediilor romantice. Ce ne trebuie insa nu sunt etichete ci mai degraba o distributie confirmata in mod oficial, atat de catre actori cat si de agentiile lor.

“Warm and Cozy” urmeaza sa fie difuzat dupa terminarea “Angry Mom” in fiecare miercuri si joi la MBC, incepand din mai.

(Sursa: Dramafever)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*