asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Edison Chen a rãmas un idol pentru tineri, însã cariera îi e la pamânt

Trimis de pe 21 Apr 20101 comentariu

Poate ca timpul nu vindeca ranile. La 2 ani de la scandalul fotografiilor indecente, popularitatea actorului si interpretului din Hong Kong Edison Chen in randul emisiunilor pentru tineri pare a nu fi scazut. Locuind in prezent in Los Angeles, actorul in varsta de 29 de ani a fost invitat la o emisiune de varietati la televiziunea taiwaneza, dedicata vietii studentilor. Actorului i s-a facut o primire calduroasa, care demonstreaza, se pare, ca statutul de idol al acestuia pentru tineri nu s-a alterat. Mai mult, studentele din public participante la emisiune au avut o tinuta provocatoare, iar cand gazda emisiunii a invitat pe una din ele sa cante o balada clasica (“Listen to the Sea”) lui Edison, respectiva a rosit si, dupa 2 versuri, nu a mai fost in stare sa continue. Studentii baieti, pe de alta parte, aveau o admiratie pentru idolul lor, pe care l-au incoronat “Zeul modei”. Unii dintre ei au dezvaluit ca hainele lor poarta marca liniei de haine deschise de starul chinezo-canadian, prilej cu care Edison i-a invitat pe acestia sa participle la inaugurarea unui nou magazin al firmei sale de haine in Taiwan. Si starul s-a tinut de cuvant, dupa emisiune managerul acestuia solicitand o lista cu numele celor prezenti pe platourile de filmare. Unii din cei prezenti au declarat ca Edison nu era atat de incordat precum la precedenta aparitie la o emisiune publica.

Actorul a fost marginalizat dupa scandalul din 2008. Anul trecut s-a lansat, dupa multe amanari, “Sniper”, un film filmat inaintea scandalului, si actorul nu a mai avut decat un rol aproape de figurant in “Coweb”, in acest an. Actorul a incheiat filmarile la “Almost Perfect” (film aflat in stadiul de post-productie), insa acesta e un film american cu actori chinezi nascuti in America, Edison fiind un anonim printer ceilalti actori cvasi-necunoscuti.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

1 comentariu »

  • mika a spus:

    Ce pacat! Deseori publicul, fanii nu pot separa viata particulara de cea profesionala a unui actor si nu-i iarta anumite derapaje.
    Aceasta meserie stralucitoare depinde foarte mult de capriciile si nestatornicia publicului si a presei de scandal; dupa mine talentul ar trebui sa primeze.

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*