asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Dong Yi (Vremuri Apuse) (2010) – episodul 59

Trimis de pe 18 Oct 20102 Comentarii

Dupa ce Chun Soo e dus la inchisoare pentru ca a atacat convoiul mostenitorului, ministrul Jang o convinge pe regina sa emita un edict de urgenta, perfect legal in absenta regelui si a mostenitorului din palat, pentru a-i prinde pe ceilalti vinovati implicati in atac. Dupa ce primeste acceptul reginai, el se indreapta cu soldatii tribunalului spre resedinta concubinei Sukbin. Insa concubina Sukbin priveste cu mult calm desfasurarea evenimentelor si cand ministrul Jang ordona arestarea ei, scoate la iveala edictul reginei, care insa nu orodona incarcerarea ei, ci a insusi ministrului. Lovitura de teatru lasa pe cei prezenti fara grai, si numai aparitia reginei in persoana lamureste evenimentele. Ministrul Jang e dus la inchisoare si in sfarsit, cele doua mari doamne ale Curtii pot discuta pe indelete. Din momentul in care Dong Yi a dezvaluit reginei intentia regelui de a abdica, aflam ca intre cele doua femei se clarificasera o multime de lucruri, ceea ce a dus la rasturnarea neasteptata a situatiei.
Dar de ce nu a intervenit regele ? E el intr-adevar atat de nestiutor si usor manipulabil cum cred multi ? Curtea e intr-o asteptare inmarmurita.

Prezentare realizata de maman_12003

2 Comentarii »

 • ivan a spus:

  foarte bun filmul dong yi

 • Blanaru Dumbravioara a spus:

  Intr-un comentariu pe Forum cineva va cataloga drept ,,sadici” pe motiv ca in toate serialele pe care le-ati difuzat, eroii buni mor si cei rai traiesc. Iata ca acest serial face exceptie de la regula.
  Ca de obicei a fost foarte frumos, scenaristul a fost ceva mai inspirat de data aceasta, a rupt ,,gura targului” cum spune o vorba romaneasca, si am vazut un film emotionant, hazliu in acelasi timp, si cu artori de toata isprava.
  Mii de multumiri si ,,la mai multe” dar sa nu fie triste, ca e viata noastra un calvar. Serialele dumneavoastra ne mai descretesc fruntile si daca macar pentr o ora ne simtim bine, este un lucru minunat.
  Dumbravioara Blanaru

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*