asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Dong Yi (Vremuri Apuse) (2010) – episodul 55

Trimis de pe 12 Oct 20102 Comentarii

Dupa multe amanari si framantari sufletesti, regele Sukjong decide pedepsirea tuturor celor ce au luat parte la nenumaratele tentaive de crima din palat. Concubina Heebin refuza propunerea regelui de a se sinucide, spunandu-i in fata ca va accepta sentinta, dar nu va usura misiunea regelui in a o da. Si sentinta soseste, impalcabila, cu executare imediata, pentru a nu prelungi umilinta femeii candva atat de iubite. Pusa in fata inevitabilului, concubina Heebin se adreseaza singurei persoane oneste pe care o stie, adica concubinei Sukbin si o roaga sa aiba grija de printul mostenitor si sa ii salveze viata, care e pusa in pericol acum, conform cutumelor neinduratoare de la palatul regal.

Despartirea mostenitorului de mama lui e sfasietoare, ingreunand si mai mult sufletul concubinei Sukbin, dar momentul executiei soseste implacabil. In prezenta unui numar mare de martori, dar si a regelui care priveste de departe scena cu sufletul sfasiat, concubina Heebin isi sfarseste viata cu demnitate, cu gandul la barbatul pe care l-a iubit mereu…

Insa factiunile politice nu cunosc pacea nici in momente atat de dificile. Lupta pentru putere se reia iar, acum avand ca pretext pozitia la Curte a celor doi printi a caror viata e pusa in balanta de un crud destin.

Prezentare realizata de maman_12003

2 Comentarii »

  • Deokman a spus:

    Frumoasa poveste,grea soarta.

  • marius a spus:

    tot ce e frumos are un sfarsit 🙂

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*