daniel-henney4Actorul coreeano-american Daniel Henney a fost distribuit intr-un nou serial in Statele Unite. Intitulat „Three Rivers”, noul serial inspirat din viata colectivului de doctori ai unui spital care se ocupa cu transplantul de organe va fi difuzat din toamna de postul CBS. Henney va juca rolul unui specialist in transplantul de rinichi/ficat/pancreas, avand ca adversary, pe micul ecran, pe Julia Ormond, Alex O’Loughlin si Katherine Moennig. Fanii coreeni nu pot decat sa exulte de bucurie vazand ca „mostenirea” actritei Kim Yoon-jin din „Lost” este dusa mai departe in lumea televiziunii americane. Henney a declarat ca a terminat deja filmarile la episodul pilot, iar dupa prestatia din „X-Men Origins: Wolverine” (Agentul Zero) se asteapta ca acest serial sa-l propulseze la Hollywood inspre alte roluri mari.

Actorul, in varsta de 29 de ani, a debutat recent la Hollywood in „X-Men Origins”, insa primii pasi in lumea filmului i-a facut in Coreea. Fost model, Daniel Henney a devenit cunoscut prin serialul de televiziune coreean „My Lovely Samsoon” („My Name is Kim Sam-soon”) si prin comdia romantica „Seducing Mr. Perfect”, obtinand aprecierile criticilor de film pentru prestatia din „My Father”.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
5 + 9 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.