asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Choi Ji Woo a celebrat 10 ani de la filmãrile lui “Winter Sonata “

Trimis de pe 28 Jan 2012Fara comentarii

Drama “Winter Sonata” a fost cea care a declansat nebunia Hallyu în întreaga lume, iar cei mai multi dintre actorii si actritele care au facut parte din aceasta poveste minunata au hotarat sa celebreze cea de a X-a aniversare pe scena musicalului “Winter Sonata”.
Pe 14 ianuarie, actrita Choi Ji Woo, cea care a interpretat rolul pricipal feminin în serial ca Yu-jin s-a lasat în voia amintirilor din perioada filmarilor in timpul vizitei in culisele musicalului “Winter Sonata”, prilej cu care i-a felicitat pe toti protagonistii. Kim Hae Suk, cea care a interpretat-o pe mama lui Yu-jin, impreuna cu Lee Hae Eun – cea mai buna prietena a lui Yu-jin, dar si Park Hyun Suk – Yu-jin sunbae, au fost prezente si au creat o atmosfera placuta si pozitiva pe scena. Regizorul faimosului serial, Yoon Suk Ho, a remarcat: “Winter Sonata a fost un proiect unic in viata mea, un proiect remarcabil cu care am fost binecuvantat. E ciudat, dar in acelasi timp si uimitor cand te gandesti ca deja au trecut 10 ani, iar faptul ca le revad pe Choi Ji Woo, Kim Hae Suk, Lee Hae Eun si Park Hyun Suk ma face sa ma intorc in timp si sa retraiesc amintiri placute”.
Choi Ji Woo a ramas sa vada musicalul “Winter Sonata” dupa care a declarat: “Ca actrita care a interpretat-o pe Yu–jin sunt mandra ca spectacolul a fost un mare success, si e ceva nou pentru mine sa-l vad transpus sub aceasta forma.Inca imi amintesc unele replici
pe care le-am avut in serial.”
Nu putem sa nu remarcam absenta de la aceasta sarbatoare a celui care a interpretat rolul principal masculin, Bae Yong Joon.

Articol realizat de Alinabv – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*