Actrita si cantareata Charlene Choi intentiona sa zboare spre Shanghai pentru a participa la un eveniment de promovare a unui post radio, in urma cu 2 zile. Insa inaintea decolarii, actrita s-a simtit rau, avand ameteli si senzatii de voma. Intr-un final, aceasta a lesinat, starnind ingrijorare in randul celor aflati in preajma sa. Charlene Choi a fost dusa de urgenta la spital, iar dup ace a fost tratata a inceput sa se simta mai bine. Dupa ce i s-a administrat o injectie intravenoasa, s-a intors acasa pentru a se odihni. Ulterior, actrita a scris pe Weibo (un fel de Facebook in varianta chinezeasca): “In ultimul timp am fost bolnava si am luat medicamente. Am luat prea multe medicamente, iar stomacul meu nu le-a suportat. Astazi trebuia sa zbor spre Shanghai pentru a participa la un eveniment promotional. Stomacul meu iar nu a facut fata, m-am simtit ametita si vroiam sa vars. Imi cer scuze sincer organizatorilor evenimentului, fanilor, colegilor care s-au dus la aeroport. Imi pare rau !”
Managerul actritei, Mani Fok, a declarat ca Charlene Choi a lesinat din cauza surmenajului. Dupa ce a primit tratamentul de rigoare in spital, s-a dus acasa sa se odihneasca. Cat priveste evenimentul pe care l-a ratat – promovarea unui post radio din Shanghai -, Charlene a declarat ca va participa in septembrie la acest eveniment. Intrebat daca compania de impresariere ii va acorda lui Charlene o vacanta pentru a se odihni, Mani Fok a declarat: “Nu, Charlene are maine o filmare la o reclama. Compania va lua decizii in functie de starea ei de sanatate”.
Viata de vedeta nu este usoara. Ea inseamna pe langa satisfactii materiale si multa munca care poate aduce celebritatile in pragul unor astfel de stari. Din pacate nu de putin ori politica stricta a agentiilor de impresariere ce stabilesc programul de lucru al fiecarei vedete ofera acestora prea putin timp liber pentru a se reface fizic si psihic, astfel ca dintr-un anume punct de vedere nu trebuie sa mire pe nimeni rata mare a sinuciderilor din show-biz-ul asiatic.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
2 × 10 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.