Ahn Sung-ki debuteaza la HollywoodLa 63 de ani, Ahn Sung-ki debuteaza la Hollywood. Din nefericire pentru el, productia „Last Kinghts” in care a avut un rol secundar a fost un dezastru sub toate punctele de vedere, pornind de la modalitatea de lansare (in sistem video on demand) si mergand pana la incasarile din vanzarile de dvd si bluray, de doar 2,7 milioane de dolari. Nu mai vorbim de scenariu, care e o caricatura in comparatie cu ceea ce ofera productiile japoneze ce au la baza clasica legenda a celor 47 de ronini. Cam toti criticii de film seriosi au catalogat productia modesta, neaducand nimic nou in domeniu. Filmul, o coproductie americano-ceha, a fost regizat de japonezul Kazuaki Kiriya (Goemon, Casshern) si are in distributie o intreaga galerie de actori de prin toate colturile lumii. Astfel, pe langa starurile filmului, englezul Cliwe Owen si americanul Morgan Freeman, din distributie mai fac parte un norvegian, un neo-zeelandez, doi iranieni, un israelian si doi actori coreeni.

ahn-sung-kiDesi filmul a avut premiera in aprilie, in cinematografele coreene va ajunge incepand cu 10 septembrie. Si, cum era de asteptat, e promovat ca un „blockbuster epic de actiune” (stie cineva cati dolari a castigat la box-office in Statele Unite aceasta productie care, conform informatiilor disponibile pana in prezent nu a castigat nici macar 10.000 $ pe piata internationala ?) despre o banda de razboinici ce lupta impotriva unui imperiu corupt si a unui carmuitor sadic. Ahn Sung-ki interpreteaza personajul „Auguste”, un aristocrat ascet ce se ridica impotriva tiraniei. Cunoscut drept „Actorul Poporului” in Coreea, Ahn Sung-ki a fost laudat de producatori: „Am auzit ca Ahn Sung-ki e cunoscut ca „Actorul Poporului” in Coreea. Cand a fost distribuit, am fost surprinsi si onorati.”

Concluziile sunt simple: in lumea filmului de astazi, aparitia cu orice pret la Hollywood pare sa fie ori o necesitate pentru recunoasterea calitatilor de actor si pentru cresterea cotei, ori un capriciu sau o curiozitate, cum e cazul lui Ahn Sung-ki. Momentul trebuie consemnat ca atare si, cum spuneau criticii despre vedetele productiei, Owen si Freeman, acestia trebuie sa uite repede acest film. Tot in „Last Knights” debuteaza la Hollywood si frumoasa actrita coreeana Park Si-yeon din serialul „The Slingshot”.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
1 × 5 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.