afro-samurai-rAcademie de Arte si Stiinte ale Televiziunii din Statele Unite a anuntat ca Spike TV si filmul de televiziune „Afro Samurai: Resurrection” a primit o nominalizare la categoria „Program animat remarcabil (avand durata de cel putin 60 de minute)” la premiile Emmy pentru programe difuzate la ora de maxima audienta, si la „Creative Arts Emmy Awards”. „Afro Samurai: Resurrection” concureaza cu „Destination Imagination”, un film de televiziune inspirat din seria animata difuzata de Cartoon Network, „Foster’s Home for Imaginary Friends”. „Creative Arts Emmy Awards” vor fi acordate pe 12 septembrie, in timp ce premiile Emmy pentru programe difuzate la ora de maxima audienta vor fi transmise in direct la televiziunea nationala americana pe 20 septembrie.

„Afro Samurai: Resurrection”, care e un sequel al seriei animate din 2007, a avut premiera pe Spike TV pe 25 ianuarie. Ambele proiecte pentru televiziune sunt adaptari dupa manga lui Takashi Okazaki despre un samurai cu o frizura afro ce rataceste printr-o lume futurista, o alternativa la Japonia feudala. In acest sequel, Lucy Liu si Mark Hamill s-au alaturat lui Samuel L.Jackson imprumutandu-si vocea personajelor animate, in timp ce RZA a asigurat coloana sonora a productiei.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
15 − 2 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.